DALILA ŽELI POMIRENJE SA DEJANOM? Huso Mujić progovorio o dolasku Dragojevića u Šepak
Foto: Alo!

Huso Mujić ne krije da je razočaran što Dejan Dragojević nije hteo da se vidi sa njim iako je bio u Šepku i opet ponavlja da je tamo dobrodošao jer je to i njegova imovina i da oko toga nema spora.

Foto: Alo!

 

Ja sam rekao, ono što se njih dvoje dogovore to je zakon. Ja tom razlazu nisam kumovao, niti sam mogao da upravljam. A sa Goranom sam normalno razgovarao. Što on misli, to i ja mislim. Na početku smo čak plakali i ridali, sad smo se samo podsetili na to, posedeli, popili sok kao ljudi, predao sam mu ključeve, isprave... Kako je Dejan ostavio auto tako ga je sad i dobio, ništa ne fali - govorio je on.

Dejan ti je spremio poklon, a nije ti došao u kuću?

Nema razloga da me on mrzi. Jedino za ono što sam rekao za Aleks, ali nisam rekao ništa što oni tamo nisu govorili. Jedino to. To je voditelj Darko kazao, a onda i upakovao i otuda ta ljutnja. A ja ništa loše nisam rekao. Kad je Aleks počela da vrišti na Dejana prokomentarisao sam "Evo, sad je ova gora nego ona. To je bilo kada su se svađali.

Možda nije došao zbog medija?

Mogao je on da dođe, a da niko ne zna. Ni ja nisam znao da je došao, pitam Gorana gde i je, a on kaže da ga je brat dovezao. Kažem: Zovi ga da dođe, a on kaže: Vratio se. Eto tako je to bilo. I još kaže, Dejan je rekao da te njegove stvari što ima ovde podelim nekoj sirotinji. Dobro, nije nikakav problem.

Foto: Alo!

 

Dejan kaže da je auto uzeo da bi otplatio dug mobilnom operateru za neki telefon koji nije kod njega. Gde je taj telefon?

Nemam pojma o tome, stvarno ne znam za taj telefon

Pas je ostavljen kod tebe, a Dejan kaže da ti ne možeš da ga zadržiš jer si vernik, a kod muslimana pas ne može da bude u kući?

Tačno, Tedija sam obećao Goranu da dam.

Goran kaže da neće da ga uzme.

Pa dobro, meni je rekao je da hoće.

Na kraju će Tedi biti na ulici.

Neće ostati Tedi na ulici. Može biti gore u avliji, ali ne može u kući. Može napolju da bude. Ima i terasu, ima sve. Eno ga, dođe i na balkon. Naći ćemo rešenje ako ga neće Goran, a pošto je izrazio želju i rekao je da hoće, dobiće ga.

Printscreen

 

Bio si ljut i razočaran Dalilom, kako je sad?

Sve je to tako bilo, ali sad je super. Dobro je. Rešila se onog momka iz Crikvenice, neće više biti sa njim. To je bilo najvažnije. Rekla je da je on prošlost. Meni je obećala da nema šanse da ponovo bude sa njim. To je bio moj glavni uslov. Rekao sam joj opet da ne priznajem ni jednog sem Dekija. A on sad, da dođe i bude tu, a ne javi mi se!? Ne znam zašto. To sam i Goranu rekao, nema razloga da ne govori sa mnom. Pa i sa njom. Ljudi se rastanu sa ženom, pa pričaju. Ona je tamo zlo napravila sebi, a svi je nazivaju kakvim sve imenima, ona publika tamo. Šta je ona njima uradila? Ništa. Ako ja čoveka ubijem, šta tebi to smeta? Smeta mojoj porodici, i meni, ja odgovaram za svoja dela.

Je l' bi voleo da se pomire?

Ne znam, svašta je moguće. Normalno da bi voleo. Volela bi i ona, kada je došla, oboje smo plakali. Ipak je on bio tu sa nama pet godina, a sad kad je ona došla, prazna njegova stolica, upražnjena jedna karika u lancu... Nije nam bilo zgodno, ali eto. Ako i ne bude moglo, nikom ništa, želim mu sve najbolje u životu. Ako želim njemu zlo, nek meni bude.

Foto: Alo ilustracija

 

Znači, Dalila bi volela da se pomire?

Mislim da bi, ona je pogrešila i priznala da je volela Dejana najviše. Ima tu mnogo stvari zašto se to desilo. Kad neko nije dobrodošao pet godina, onda se radi na sve načine da se to razbrka.

POSTAO SAM VODITELJ! Dejan Dragojević iznenadio sve

 

Komentari (3)

Loading
Irma

12.08.2022 22:32

Nova zadruga novi scenario,u prošloj posvađali se,,(nisu se rastali) u sledećoj pada pomirenje kao dan je sve jasno.

Mario Sarafciger

12.08.2022 22:57

Taj Dejan izgleda nikad nije ni izlazio iz tog Šupka