NEMA ŠANSE DA GA IKAD PRIHVATI Dalila s knedlom u grlu progovorila o ocu, pa otkrila da li planira da ode u Šepak sa Carem
Printscreen/Premijera

U novom izdanu emisije "Premijera - Vikend Specijal", gost je drugoplasirana zadrugarka, Dalila Dragojević.

Ona je ovom prilikom sumirala proteklih sedam dana nakon superfinala i otkrila da li je Filip Car otišao za rodnu Hrvatsku.

Printscreen/Premijera

 

- Nije još otišao u Crikvenicu, trebalo bi da ide večeras. Čuli smo se, ručali smo zajedno, pa eto, u pripremama je da krene, sad da li će večera posle ponoći ili ujutru... Uglavnom, ide - otkriva Dalila na samom početku razgovara.

U ovom trenutku prošle nedelje se održavao dan superfinala, o čemu si mislila tada?

- Samo me je zanimalo kako će sve izgledati kada izađem, ko će me dočekati, susret sa spoljnim svetom, i onda kad sam izašla totalno sam bila zbunjena, prvo nisam očekivala da ću biti na tako visokoj poziciji, samo sam želela da se završi i pobegnem od svih. Totalno sam bila zbunjena, taj dan nisam ni spavala, zamenila sam dan za noć. Srušio mi se svet kad nisam videla nikog kao svoju podršku. Bilo mi je teško, sve vreme sam bila napeta kad je ulazila nova grupa roditelja, očekivala sam da vidim nekog svog. Nadala sam se da će neko ipak biti u studiju, ali nikog nije bilo ni tamo, tako da mi je zaista bilo teško te noći, nekako sam sve to jedvna preživela.

Printscreen/Premijera

 

Šta imaš da kažeš o tvom prvom razgovoru sa ocem po napuštanju "Zadruge"?

- Bila sam jako ljuta zbog tog razgovora, nisam znala da se snima, ali nema veze. Nazvala sam ga, mislim da je bilo oko 6:30h, on ništa nije znao, spavao je, nije ni znao ko je pobedio, ni koje sam ja mesto osvojila... Ispričala sam mu sve šta se izdešavalo, imali smo baš poduži razgovor, ali trudila sam se da ne pokažem emocije. Bila sam u tom trenutku i sluđena i zbunjena, bilo mi je nerealno da pričam s njim telefonom i jedva čekam da odem kući i da ga vidim, da se sve završi...

Mi smo bili u Šepku, menjao je mišljenja u skladu da li si bila sa Filipom ili Dejanom u vezi tvoje dobrodošlice. Koja je trenutna situacija, šta ti je rekao - da dođete zajedno ili sama?

Printscreen

 

- Naravno da mi je rekao da dađem kući, i naravno da je ljut zbog celokupnog mog učešća, navukla sam mu veliku sramota, to iskreno priznajem, svojim ponašanjem ne mogu da se pohvalim. Očekuje me samu, nije za moju vezu sa Filipom, kao što nisu ni njegovi, jer to smo mi sve napravili, niko nam drugi nije kriv. Da je to sve bilo normalno, ne bismo imali te probleme koje imamo sada, ali eto, željno me iščekuje i u utorak odlazim kući. Nema šanse da ga ikad prihvati zbog svega što se izdešavalo, nema teoretske šanse, ne znam ni odakle se ta moja izjava pojavila u medijima. To moram da demantujem, jer nikome nisam davala izjave povodom mog odlaska kući, niti bilo šta vezano za odnos mog oca i Filipa. Piše se svašta, sinoć sam se oglasila da ću izjave isključivo da dajem za Pink.rs i sve što se tiče Pinka, a ovo što se izmišlja sa strane - ne! Neću davati nikome izjave.

JEDVA ČEKAO DA UDAHNE PUNIM PLUĆIMA Mensur otkrio u kakvim je odnosima sa Milicom, a evo i šta je saznao o njoj nakon izlaska

Komentari (1)

Loading
Aco

17.07.2022 22:34

Hvala bogu što Srbija nema ni lepih ni školovanih mladih devojaka pa moramo da uvozimo ljepotu pamet postenje iz Bosne i Hrvatske.