SKANDAL U CENTRU BEOGRADA! Bahata Dalila napala reporterku i pretila Filipom, urla i pravi haos i nakon rijalitija, a ovo je razlog!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Dalila Mujić napala je foto-reporterku jednih beogradskih novina u subotu uveče samo zato što ju je fotografisala na javnom mestu. Ona je bila najpre u berbernici sa svojim ljubavnikom Filipom Carem, a onda i ispred lokala. Iz samo njoj znanih razloga učesnica rijalitija je pobesnela kada je videla reporterku, počela je da divlja i histeriše.

Naime, počela je da viče i unosi joj se u lice govoreći da će je tužiti. Bahata Dragojevićka je očigledno umislila da je neko i nešto i da može kao u rijalitiju da demonstrira silu, što su gledaoci više puta videli kada je tukla prvo muža Dejana Dragojevića, a onda imala fizičke okršaje i s ljubavnikom. Njoj nije smetalo što je učinila javnu preljubu, na suprugove oči imala seks s drugim muškarcem, i to pred kamerama i milionima gledaoca, a sad joj smeta što predstavnici medija obavljaju svoj posao i slikaju je na ulici.

SKANDAL U CENTRU BEOGRADA! Bahata Dalila napala reporterku i pretila Filipom, urla i pravi haos i nakon rijalitija, a ovo je razlog!

Printscreen

 

- U početku nisam ni videla da je Dalila u berbernici jer mi je bila okrenuta leđima, videla sam samo Filipa Cara kako se frizira. U jednom trenutku ona je izašla ispred salona kako bi pričala telefonom i ubrzo je primetila da ja stojim prekoputa. Dotrčala je do mene i krenula da histeriše i da preti tužbom. "Tužiću te, tužiću sve vas, šta me slikaš" - ispričala je reporterka i objasnila kako je Dalila njoj prišla da bi je isprovocirala i snimila.

- Nakon što je nekoliko puta ponovila da će sve medije osim Pink.rs da tuži, uzela je telefon i počela da me snima. Okrenula sam se i prekrila joj telefon koji mi je približavala licu, ništa joj nisam rekla jer sam mogla da napravim samo goru scenu. Sklonila je telefon i rekla: " E sada ću da pozovem Filipa, da vidim da li ćeš i njega tako da slikaš, sad ću njemu da kažem i onda ćeš da vidiš." Pretila je Carem. To što se ona meni unosila u lice i ometala me u obavljanju mog posla jeste uznemiravanje. To je bila scena i neprijatna situacija bez potrebe. U jednom trenutku je govorila kako mi mediji ne poštujemo njihovu privatnost - završava foto-reporter.

O kojoj privatnosti ona priča, kada ju je kao učesnica rijalitija 10 meseci ljudima davala na dlanu. Osim preljube i razvoda pred kamerama, iznet je sav prljav veš ne samo iz braka s Dejanom nego svi odnosi među njenom familijom, kao i s porodicom Dragojević, koja je od prvog trenutka upozoravala sina s kakvom osobom se spojio i zbog koje nisu bili u kontaktu čak pet godina.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (12)

Loading
Vesna

17.07.2022 15:02

Bahata, drska bezobrazna kur.. tina misli da je neko i nešto Odron najveći na svetu...

Maki

17.07.2022 17:18

@Vesna - Bravooo.Proterajte tu bestidnicu iz Srbije ,umesto što je nagradjujete. Hvala Bogu što je pobedio Dejan,što ona nije pobedila.Mi uvek nagradjujemo došljake ,još priča kako će da radi kao voditeljka.Bruka i sramota,da ona bez škole bude voditeljka,ali nije jedina ,tu su Šopićka ,Stankovićka i druge.

Rajko

17.07.2022 15:13

I Dalilu i Cara protjerati iz Srbije, pored svih ludaka sad i njih dvoje imamo na ulici.

Petra

17.07.2022 15:31

Pa za Dudlila nema ni srama ni blama. Marš iz Beogr

Mikabg

17.07.2022 15:35

Molim nadležne službe da ovim spodobama stave do znanja da nisu u rijalitiju i da moraju poštovati zakone države Srbije!!! Ukoliko to ne žele, molim ih da napuste Beograd i Srbiju i nađu mesto gde će promovisati svoje nenormalno ponašanje!!!

Petra

17.07.2022 15:36

Dudlila nema ni srama ni blama. Marš iz Beograda takav šljam nam netreba pravac Šepak.

Simka

17.07.2022 16:05

Zbog napada na novinarku pod hitno uložiti tužbu i tražiti proterianje iz Srbije Dalile i Cara Filipa. Ona je čigledno psiho težak.Njeno agresivno ponašanje moože dovesti do povreda tečkih po nekog. Ko je ona da se tako ponaša, šta je umslila. Žena niskog morala a mozga nigde.

Smederevac

17.07.2022 16:31

Regionalni olos i sljam se skupio kod nas ...terajmo to !

Sramno

17.07.2022 17:14

Srbija lepih i pametnih devojaka i momaka,TV pink uvozi nepismeni ološ Balkana koji pravi reda po Srbiji,dokle vise.

Boba

18.07.2022 07:37

Dudla, na nacionalnoj televiziji, NEPREKIDNO velica svoju veru i spominje njihove verske praznike. Dokle vise da cutimo, dokle ? Proterajte taj osos, ne mozemo vise da je gledamo.

Cile

18.07.2022 12:38

Proterati dudlaru pod hitno pa nek mafija babi svom