JEDVA ČEKAO DA UDAHNE PUNIM PLUĆIMA Mensur otkrio u kakvim je odnosima sa Milicom, a evo i šta je saznao o njoj nakon izlaska
Printscreen

Mensur Ajdarpašić bio je jedan od 16 superfinalista u"Zadruzi 5" koji su se pre tačno sedam dana borili za pobedu u rijalitiju.

Sada je Mensur sumirao utiske i progovorio o bivšoj devojci Milici Veselinović.

Printsc Pink

 

- Jako napeto, tenzično! Jedva sam čekao kraj, da izađem, da udahnem punim plućima! I sad sam neuporedivo bolje. Bio sam u nekom viru i sad sam mnogo bolje - rekao je Ajdarpašić.

Šta je ono što si saznao po izlasku iz Bele kuće?

- Svašta se pričalo o meni, mojima, mojoj porodici, podršci, o njoj (Milici Veselinović), kao mojoj devojci. Jako čudnih dešavanja je bilo. Recimo te mnoge neke slike, prepiske, pozivi, to mi nije sve bilo rečeno. Te neke ključne stvari nisam znao. Po izlasku sam shvatio neke stvari i saznao.

Printsc Pink

 

Jesi li se plašio reakcije porodice i prijatelja?

- Prvenstveno mi je bila porodica bitna. Dobio sam neke poruke od mojih pa sam shvatio. Ta moja podrška ne želi mene da vidi u lošem stanju, kako gubim, propadam, kako sam u problemu. Sebe sam najviše izgubio tad, tokom veze sa njom. Naišao sam na neki zid, previše sam se zatvorio. Bilo je tenzije, napetih situacija, desile su se neverovatne stvari. Trebalo je živeti sa tim.

Jesu li se tvoji strahovi obistinili? Jesi li se čuo sa svojima?

- Prvo što sam uradio, čuo sam se majkom i bratom. Zamerili su mi mnogo toga. Sebi zameram ishitrene reakcije, a moji su mi zamerili odnos sa Milicom.

Printsc Pink

 

U trenutku kada je Mina Vrbaški ušla, ona ti je prenela neke poruke, da li si proverio tačnost tih informacija.

Ja sam proverio to odmah, istina je sve što je rečeno od strane nje. Sve je onako kako je prenešeno. Ja tada njoj nisam verovao. Sa ove tačke gledišta, sve je istina. E sad, koja je njena krajnja namera bila, ne znam. Ali prva njena namera, bila je da mi pomogne. Nisam očekivao pomoć od nje, ali hvala joj što mi je prenela to. Emocije prema njoj nemam. Ali me je samo vratilo na to što smo imali. Ipak, nije bilo prostora za dalje.

Jesi se čuo sa Milicom?

- Sa Milicom nemam nikakvog kontakta, jedini naš kontakt je u emsijama. Nisam ni sa jednom devojkom iz rijalitija. I to je to. Imam svoj stan u Beogradu, nije bila nijedna devojka o kojoj se spekulisalo.

U ZADRUGU 6 ULAZI SA ZATVORSKOM KAZNOM Košarkaš spreman da pobedi u rijalitiju, pa priznao čijeg se ulaska najviše plaši

Komentari (0)

Loading