MINA VRBAŠKI ODLAZI IZ SRBIJE Zadrugarka spakovala kofere, ne želi nikoga da vidi nakon turbulentnog perioda, odluka je doneta
Foto: Printscreen Pink TV

Mina Vrbaški kaže da očajnički traži odmor i da ne želi da zna za nikoga iz Zadruge.

Naime, Mina i Mateja su se nakon finala Zadruge 5 otpratili sa Instagrama, a o čemu se tačno radi, sada otkriva Mina Vrbaški.

- Mateja i ja smo u super odnosima, nemamo nikakvih problema. Mi smo super prijatelji. Otpratili smo se sa Instagrama jer smo se posvađali, ali je to trajalo 15 minuta. Kasnije smo sve rešili. Verujte, ne mogu da pričam o njemu, jedino što želim je da sednem u avion i da odletim - rekla je Mina koja je zatečena na aerodromu "Nikola Tesla".Ona se dotakla i ljubavne priče Sandre Rešić i Anđela Rankovića.

MINA VRBAŠKI ODLAZI IZ SRBIJE Zadrugarka spakovala kofere, ne želi nikoga da vidi nakon turbulentnog perioda, odluka je doneta

Foto: Printscreen Pink TV

 

- Mislila sam da će oni opstati, nisam znala da su raskinuli. Žao mi je, bila sam za tu vezu, oni su mi idealni. Iskreno, izbegavam sve kontakte i ljude iz rijalitija, tražim neki svoj mir i samo mi treba odmor - rekla je ona.

Podsetimo, bivša rijaliti učesnica je sezonu pet u Zadrugi obeležila druženjem sa Matejom Matijevićem, a to prijateljstvo kasnije je prešlo u ljubavni odnos. Istina bio je kratkog dana. ali su zadrugari često govorili kako su prijatelji i kako se odlično slažu.

SKANDAL U CENTRU BEOGRADA! Bahata Dalila napala reporterku i pretila Filipom, urla i pravi haos i nakon rijalitija, a ovo je razlog!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading