MINA ME JE VIŠE CENILA! Skandal u emisiji, Mensur opet uzdiže bivšu devojku, Milica besni
Foto: Printscreen Pink TV

U toku  emisije "Narod pita". Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Milicu Veselinović i Mensura Ajdarpašića.

Šta je dobro uticalo na tebe? - pitala je Dušica.

Printsc Pink

 

Bilo je saveta koje sam zaista usvojila, to su saveti kad mi je ispričao kako funkcioniše rijaliti. Različite ličnosti i nemaju svi dobru nameru, a u početku sam mislila da imaju. On je zaslužan za to i tu sam mu zahvalan. Moji kod kuće su mi rekli da je u tome imao dobru nameru i ja sam se složila sa njima. Da li bih ja radila ovo ili ono da ga nije bilo, može da se tumači kako kome odgovara - pričala je Milica.

Loše je krenula, loše si krenula od stara. Ušao sam sa tobom u vezu, a ti si pre mene radila. Previše je grešaka odjednom. Usmeravao sam je u mnogim stvarima, da nije bila sa mnom možda ne bi bilo onako kako ja mislim da je ispravno za nju. Vidimo kako je izašla, možda je bila loša prema meni. Prema meni je bilo loša, nije me cenila, ali tamo neke stvari nije dozvolila. Ne može meni neko da kaže da je devojka sa 17 godina toliko spremna i da ne bi ušla u flert. Mene ne može neko slučajn da poljubi ili slučajno dapričaš sa nekim ko može da ti bude otac. Ja tvrdi da bi ulazila u vezu sa drugima, jok bila bi sama. Ona nije došla da kometnariše sa 17 godina, treba to tako da bude i treba da komentariše, ali jedina stvar je to što neću moći da dokažem kako je moglo da bude, a znam da sam pomogao mnogo. Retko koja je imala ovakvu budalu. Ja sam propustio mnogo stvari zbog tog odnosa, da ne bih oštetila sebe - dodao je Mensur.

Printsc Pink

 

Ja sam tokom celog rijaltiija dokazivala, a ti meni sudi ili biloko šta se dešavalo pre njega. Komentarišete moj odnos u rtijalitiju. Ja sam zbog njega bila spremna da odem na poligraf - rekla je Milica.

Ja sam staoiza devojke koja ima prošlost koja je retka, ali ona je to znala da ceni i da poštuje, kakva god da je. Ja sam spreman da stanem iza svake devojke, ali neću da dozvolim da mi uđe u život neko ko neće da me poštuje. Dozvoliš sebi da ti pametuje neko koga si ti naučio - pričao je Mensur.

Meni su Aleks i Dejan primer, o njoj je svašta došlo, a čovek je ustao i rekao da je voli. Meni je sve to stvaralo pritisak - dodala je ona.

 

Printsc Pink

 

ISPALJENA! Filip je obećao Dalili stan na Banovom brdu, žestoko je prozvali fanovi: Gde ti je sada nekretnina?!

Komentari (0)

Loading