VELIKO SUPERFINALE Veliki šef najavio je zadrugarima pravi spektakl, evo kada je zakazan kraj Zadruge 5
Printsc Pink

Na samom početku sinoćnje emisije "Izacivanje", voditeljka Dušica Jakovljević se obratila zadrugarima i pročitala im pismo Velikog šefa, kojim su takmičari pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu obavešteni o zvaničnom kraju "Zadruge 5".

Printsc Pink

 

Dragi zadrugari, ostalo vas je još samo 26 u Zadruzi. Večeras ce još jedan zadrugar napustiti grad u kojem živite i tada će ostati 25 zadrugara, za koje su gledaoci odlučili da treba da postanu finalisti ovog petog serijala. Ovim želimo zvanično i s ponosom da vas obavestimo da će se veliko superfinale ovog serijala održati 10. jula sa početkom u 21h. Tokom narednih dana će biti organizovana izbacivanja zadrugara, a večeras, nakon što jedan od dvoje nominovanih napusti Zadrugu, biće otvorene linije za pobednike. Čestitamo svima vama sto ste stigli ovako daleko u ovom takmičenju, a noćas nakon što otvorimo linije za pobednike, samo od gledalaca će zavisiti kojim redosledom ćete napustati Zadrugu - pročitala je Dušica pismo.

Printsc Pink

 

Zadrugari su dobili priliku i da vide najavu za superfinale, koja je najviše poremetila Dalilu Dragojević, koja je videla nekoliko žestokih svađa sa svojim bivšim suprugom Dejanom.

NEŠTO KRIJU? Aleksandra besno skočila na Dejana čim je pomenuo ovo: Rekla sam ti da promeniš temu, ućuti!

Komentari (0)

Loading