DRAMA DOBIJA NOVI EPILOG Pokušaj pomirenja Dalile i Cara se pretvorio u žestok sukob zbog bivših partnera
Printscreen

Dalila Dragojević je nakon razgovora sa Markom Đedovićem otišla do bazena, a Filip Car je odlučio da joj priđe sa novinarom. Njihov razgovor se brzo pretvorio u svađu.

- Kad sam bila sa Dejanom, od mene niko nije tražio da se promenim, nego sam postepeno smirila. Ništa nije tražio, menjao me je život sa njim - rekla je Dalila.

Printscreen

 

- A, znači menjala si se. Niko ti nije nalagao, sama ljubav te je menjala. A sa mnom nisi htela ni sama ni sa mnom - govorio je Car.

- Ti nikad nisi štitio naš odnos, već samo sebe - govorila je Dragojevićka.

- To ne mogu da prihvatim da je istina. Ja sam i kad nisam bio u odnosu sa tobom izlazio ovde kad si se svađala sa Mensurom. Ja sam pre neki dan tebi pokazao veliko poštovanje. kad si pričala za Dejana, ja sam stao iza tebe - rekao je Filip.

Printscreen

 

- Lažno - dodala je Dalila.

- A kad je pričala o Rešićki i Anđelu, gutao sam to sve. I zašto si na "Nominacijama" rekla da je dobar momak. Ja se ne osvrćem na svoje j*baljke, ti se osvrćeš. I ne može niko da izvuče nešto o Dejanu, vi pričate to, ti i tvoja prijateljica, najveća k*rava - dodao je Filip.

- Nemoj da me vređaš. Ti biraš da budeš u pravu, ja biram da budem srećna, skloni mi se s očiju, ne želim da te vidim - prebacila je Dragojevićka.

Printscreen

 

- Vi ste sebi oduzeli pravo da možda napolju ne budete ovakvi - rekao je Đedović.

- Ja se kladim da je on napolju još gori - istakla je Dragojevićka.

- Onda ne treba da se mirite - rekao je Marko.

- Kad je Maja ušla ovde, rekla je da je nisam nikada uvredio napolju, a bila je gora nego ovde. Pitaj Minu da li sam je nekad uvredio? - nastavio je Car.

- Maje se plašiš, a sa Minom si bio dva dana - dodala je Dalila.

- Mina je otišla da kupi haljinu, nije se pojavila devet sati, ja sam je otsavio, da ne bi bilo nešto i da je ona ostavila mene - rekao je Filip.

Printscreen

 

- Eto, to su ti kompleksi. Ponavljam, za mene si ti kukavica i p*čka. Ja tebe volim, tvoji postupci su ogavni, kao i sada. Tebi malo fali da napraviš isto sr*nje kao juče. Ja to ne želim. Pljunuo si večeras po meni, 7 meseci si mislio o nečijim cipelama! - dodala je Dragojevićka.

- Napašćeš me za cipele, za koje si znala. Ovo je igranje rijalitija preko mojih leđa. Ona nikoga ne voli! Sve će da okrene u svoju korist. Nakon ovog sad, nema više priče. Iskoristila je i Dejana, i Anđela i mene, što me ne bi još jednom iskoristila pred kraj rijalitija - rekao je Car.

Printscreen

 

PRIČALO SE DA JE BILA SA VLASNIKOM HLADNJAČE Milica Veselinović iznela detalje iz svog privatnog života: Moj najveći problem je što sam tvrdoglava

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading