DELUJE KAO DA ŽELIŠ DA BUDEŠ ŽRTVA Marko Đedović održao predavanje Dalili, a ona mu rekla ovo: Koliko god da sam poremećena, nisam glupa!
Printsc Pink

Rano jutros Dalila Dragojević i Marko Đedović su otišli do pušionice, gde je ona želela da porazgovara sa njim o Filipu Caru.

Printsc Pink

 

Ja sam iz svoje perspektive smatrala da sam ti ja mnogo draža. To sam shvatila iz tvoje priče. Marko, ja se posle svega osećam jako loše. Smatram da ću roditelje naći u lošem stanju. Kad sam videla scene u ovom što su napravili za superfinale... - govorila je Dalila.

Niko neće da tetoše, ali isto tako, to nisu stvari oko kojih treba da se brineš. Meni iskreno deluje kao da želiš da ispadneš žrtva. On se užasno ponaša prema tebi, katastrofa - pričao je Đedović.

Printsc Pink

 

Koliko god da sam poremećena zbog svog odnosa, ja glupa nisam. Ovaj čovek svaki put kad je imao radio, izvinjavao se samo svojoj podršci i porodici. Ja sam od njega toliko loših stvari doživela poslednjih dana. Vidim kako naglašava moje loše stvari. Rekao mi je Mića da postajem kao Maja. Posle svega, posle svih ovih stvari, ja sam ustala u emisiji i rekla ono. Da sam htela da izigravam to što si rekao, to bih na početku rijalitija kad mi je sve ono uradio. Ja sam se svaki put mirila sa njim jer ga volim. On mi je rekao (pre): "Ja svog ratnika ne ostavljam, kakva god da budeš. Ostaviti te neću sad kad smo došli do kraja". I šta se dešava? Ostavi me 12 dana pred kraj. To su stvari koje mi se ne podudaraju. Ja sam ostavljena da ne bih bila ja ta koja ostavlja. Mene čeka pakao, on želi da me se reši. A što želi da se vrati u odnos, to je jer je čuo od Stefana Karića da ispada cava. On se takmiči sa mnom. Ja sebe ne prepoznajem više. On ne može da se promeni, može samo da bude gore. Samo da bude gore. - dodala je Dalila.

OGREŠIO SAM SE PREMA NEVENI Zola ogolio dušu, pa otkrio nove detalje odnosa sa Viki

Komentari (0)

Loading