AKO SAM KU**A, NISAM UBILA ČOVEKA Zadrugarka šokirala priznanjem, pa otkrila ovo
Printscreen

Pored bazena sede Mc AleksNevena Savić Sanja Grujić i pričaju o Nikoli Grujiću Gruji.

- Žao mi ga je u pi*ku materinu. Sjebao se, napravio sve što je napravio, ali kriv je niko mu nije kriv, sve to stoji, ali mi ga je žao. Otišao je psihički - rekla je Nevena.

Printscreen

 

Posle žaljenja Gruje, Nevena je odlučila da se požali Aleks na svoje psihičko stanje. pa se dotakla odnosa sa porodicom.

- Je l' vidiš ti da ja padam u depresiju? Hvala Bogu kraj je, nije nekoliko meseci pred kraj. Kad se budem sklonila od ovih ljudi, kad budem videla da su moji okej biće mi drugačije. Nisam ja ubila čoveka, nego ja imam takve tripove u glavi. Mnogo brinem šta će moji da kažu. Ceo život vučem neku odgovornost i tako sam se postavila i tako mi je ceo život. Umesto da me boli ku*ac, šta i da sam ku*va šta vas boli uvo? Razumeš me? Ali ja ne, ja se sva izludim kako će da se odvoje ljudi od mene kako ću da izgubim prijatelje. Ja sam bolesna osoba - požalila sa Savićeva.

Printscreen

 

- Daj molim te nemoj me nervirati - odgovorila joj je Aleks.

- Pa da deri se, istresi se ti na mene - Rekla joj je Nevena.

TI SE RASPADAŠ, JER SI SVESTAN DA ONA NE MOŽE OČIMA DA TE GLEDA Mateja brutalno iskren prema Gruji, pokušava da mu objasni da ga Mima ne želi

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading