JA SAM BILA ISKRENA U OVOME MC Aleks priznala koliko joj Matora ljubomoriše, a onda je ona skočila da se brani
Printsc Pink

U toku emisije Pitanja novinara. Novinarka je podigla MC Aleks i upitala je za odnos nje i Jovane Tomić Matore:

U svađama si skoro rekla da tačno znaš šta Matora radi, objasni nam to - rekla je novinarka.

Nema potrebe da se spušta lopta, niti da se obraća meni ili da provlači sa drugim ljudima neke situacije. Ona sve nekako radi i direktno i indirektno. Ti mene optužuješ za stvari koje nisu realne. Ja svima dajem hranu,a ona je rekla da bih ja nju ostavila gladnu. Kakva god da sam ja, to je baš bilo ružno. Povredilo me je to jer nema prava to da radi. Ja sam svesna koliko je puta nahranila i mene i moje prijatelje, a sve smo delile i ona to kaže. - rekla je Aleks.

Printsc Pink

 

Šta bi bilo kada bi ona rekla da je

Ja sam bila iskrena kada sam rekla da ona meni znači, i da ona imam milion pitanja za mene. Ne kažem ja da je naš odnos bio loš - krela je Aleks.

Ona na sve načine želi da dokaže da tu nema ničega, pa pokušava da dokaže da je sve laž,l a ovamo mi daje signale. Što se tiče tanjira, ona je prala tanjir i rekla kako bi mi dala tanjir, a meni to nije janso. Ispada da ima želju da mi da to.. Ja sam rekla nakon svega da je Menuru nikada neću komentarisati jer ne komentariše ni on mene, a on da desi sukob jer on baca komentare - rekla je Matora.

Ona je namerno igrala samnom, ne mogu ništa konkretno da vam kaže,. ja se sećam kada su bile igrice za dan zaljubljenih, i tada sam je pitala za Mensura. Meni je ona rekala to, i od tada ima netrepeljivosti između nas. - rekla je Maotra.

Ja se družim sa Mensurovom Milicom i ona meni priča o njihvoj vezi, a to što Jovani smeta i Mensur i par zadruagra. - rekla je Aleks.

Printsc Pink

 

Da li te je Anđelo razočarao posle svega? - upitala je novinarka.

On je meni jednom rekao da mi treba drugarstvo da gradimo na drugi način, ali kada sam gledala snimak, meni je bilo loše, krivo mi je bilo ta sve. Smatram da on i ja ne treba da izbegavamo jedno drugo, mi smo toliko bili bliski, ali ja ne mogu da pređem preko tih stvari.

Šta će se desiti ako sretneš Aleks sa tim društvom sa kojim izlazite ti i Anđelo - upitala je novinarka.

Ne verujem da je to moguće, prolazila sam pored Sanje mogu i pored nje, psotavila bih ja njoj mnoga pitanja, ali to je to. - rekla je Matora.

 

Printsc Pink

 

MESEC DANA ĆE NAPOLJU BITI ZAJEDNO Irma oplela po Dejanu i Aleks: Oni žele da se operu, to je istina, on sve laže i folira

Komentari (0)

Loading