MESEC DANA ĆE NAPOLJU BITI ZAJEDNO Irma oplela po Dejanu i Aleks: Oni žele da se operu, to je istina, on sve laže i folira
Printsc Pink

U toku emisije "Pitanja novinara", novinar je pozvao Irmu Sejranić kako bi komentarisala odnos Aleksandra Nikolić i Dejana Dragojevića, kao i izlaganje koje su imali pre nje.

Njoj je Dejan isiprao Dejan zbog haljinice uske mozak, napolju će biti još gore. Ona je meni draga. Jednom mi je priznala da zna da se on folira, ali da ga voli. Ona je tip koji će pre da prećuti nešto da ne bi ispala neko ko drugom radi loše. Gledam je i analiziram, mnogo je bolji čovek od mnogih ovde - rekla je Irma.

Printsc Pink

 

Jel to znači da su me folirali dok su pričali isored mene - upitao je novinar.

Naravno da jesu, oni žele da ispadnu pozitivci, da izgledaju kao skladna veza, dok neki ovde lupaju u sve što stignu. Meni često bude mrskoda ih komentarišen, svi smo mi grešni ali njima odgovara da odglume ovu vezu

Da li želiš da kažeš da oni peru svoju prošlost - glasilo je pitanje.

Oni žele da se operu, to je istina, on sve laže i folira. Ona je u nekim stvarima iskrena i ispravna. Na kraju mi ispada kao da imaju neki zajednički interesm niko ti ovo neće potvrditi - rekla je Irma.

Printsc Pink

 

Aleksandra, da li imna istine u ovome što priča Irima -upitao je novinar.

Mesec dana će napolju biti zajedno, otići na more, poslati sliku novinarima da su srećni zajedno. Oni žele da istraju u toj nameri i misle da se to neće videti i saznati, ali ja sam ih razotkrila - rekla je Irma.

ISPAO JE MAGARAC Stefan Karić sasuo sve u lice Mensuru: Mislim da ću tek shvatiti neke stvari napolju

Komentari (0)

Loading