ORI SE BELA KUĆA Matora priznala da greši, ali MC Aleks ne spušta loptu, Tomićeva izgorela od besa
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja starih zadrugara" postavio je Bane Čolak svojoj drugarici Jovani Tomić Matoroj.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Da li si shvatila ono što sam ti ja pričao i što sam te kljucao - pitao je Bane.

- Ako je neko bio protiv toga, to su bili Miki i Bane Čolak. Nisam trebala da spustim loptu, samo sebi škodim. Nju svakako boli uvo, ja na kraju naje**m - rekla je Matora.

- Očigledno oni spolja vide nešto drugo, čim je on naziva bivšom partnerkom - dobacio je Đedović.

- Sve ono što sam rekla i što sam pričala, tako je bilo. Nisam ja očekivala. Ne znam da li je nešto loše u mom izlaganju, a ona i dalje - nastavila je Tomićeva.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja nisam bivša partnerka niti kombinacija, a to kakva je MC Aleks. Bane je bio dobar sa mnom i neke stvari mi je pričao kad je u pitanju Jovana. Nikad nije bio za taj odnos, ali smo imali korektan odnos - skočila je MC Aleks.

- Prvo, Bane ima pravo da postavi pitanje, jer je bio tu. Nisam ja to pričala, to je pričala i ona. Meni je muka od nje, jer je ona meni pričala, a ja sam pristala da nemamo poljubac, da ćemo probati napolju. Verovala sam u ono što mi priča. Treba da joj budem muka od same sebe - dodala je Tomićeva.

- Ajde odj**i je**te - rekla je MC Aleks.

- Ona me krivi kao da sam ja to pričala. Ima pravo da kaže i pita ko šta hoće. Je l' sam ti ja kriva za to? Što si klimala glavom? Nisam te ja terala da klimaš glavom. Nema potrebe za ovom arogancijom - urlala je Matora.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Vidiš šta ona pravi. Krenem u sobu, odj**i od mene.Unazad pokušavaš da napraviš od mene još većeg monstruma - rekla je MC Aleks.

- Ja kažem da ću da završim, pa nek laprda. Pusti me jednom, ako vidiš da ja spuštam loptu, ne moraš me svaki put uvrediti - rekla je Matora.

- Moja drskost mislim da je opravdana, jer da ja krenem da spuštam loptu, protumačila bi u glavi da je ne znam šta. Nije planski, ona je meni mozak isprala, jesam i ja njoj. Sinoć sam rekla Neveni, ono što se desilo sinoć, meni se to dešavalo mesecima. Moj bezobrazluk će se nastaviti - istakla je Bajićeva.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Dejan Dragojević je dobio reč kako bi prokomentarisao ovu temu.

- Džabe Matoroj, Miki joj govori od početka. Ona samo traži razloge, pogotovo od Nevene. Trebala je da napravi distancu - rekao je Dejan.

- Meni Matora zamera kada se distanciramo - ubacila se Nevena.

- Da demantujem Nevenu Savić, to je bilo pre tri meseca, dok nije bilo da je ovo Aleks iznela - skočila je Matora.

POKOSILA GA OVIM PITANJEM Mina Vrbaški obratila se Sandri i Anđelu, a on je odmah skočio: Neću ti odgovoriti!

Komentari (0)

Loading