MILICA VESELINOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 6?! Mensur u jeku svađe obelodanio sve, spominje se i honorar, isplivao snimak razgovora (VIDEO)
Printscreen

Buran odnos Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića svakog dana je sve komplikovaniji i komplikovaniji, a njihove žustre svađe tema su dana u Zadruzi i uvek ispliva nešto novo i neka nova prozivka.

Naime, sinoć u toku rasprave je Mensur, kako se može čuti na video snimku koji se pojavio na jednoj Instagram stranici, rekao Milici kako će morati u Zadrugu 6 da bi otplatila sve dugove.

Ajdarpašić je aludirao, kako se dalje može čuti na snimku, na izgubljene honorare bez kojih je ostao upravo zbog Milice i njenog ponašanja prema njemu.

Oni su raspravu nastavili sve dok se Milica nije sklonila u pušionicu, a Mensur izašao u dvoriste, šta će se dalje dešavati između njih ostaje da vidimo, a ovo je možda samo bila šifrovana poruka da Veselinovićeva ulazi i u sledeću sezonu ovog rijalitija.

Podsetimo, dosta se komentariše ponašanje Veselinovićeve u pomenutom rijalitiju, a mnogi aludiraju na to da je ona pre ulaska u Zadrugu detaljno proučila ukućane i prethodne sezone.

IZABRAN POSLEDNJI VOĐA ZADRUGE 5! Izbačena zadrugarka donela odluku, pomrsila konce bivšim cimerima, a evo i ko je najviše na udaru

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading