SEDEĆEŠ OVDE DESET GODINA! Brutalna svađa Mensura i voditelja u programu uživo, spomenuo nacionalizam, Milan doživeo pomračenje (VIDEO)
Printscreen

Žestoka rasprava usledila je sinoć u programu uživo kada su se sukobili Mensur Ajdarpašić i Milan Milošević.

Naime, kako se čuje na snimku koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram, Ajdarpašić je ponovo projektovao u svojoj glavi određene teorije zavere i zapenio na voditelja zamerivši mu to što ga navodno nikako ne ostavljaju na miru.

Kad mozete vi mene da jebete za neke stvari ovde, mogu i ja vas - izgovorio je Mensur i šokirao sve ukućane, a Milan je odmah morao da reaguje.

- Možeš nas da j u drugom životu. Sve što radiš, sebi radiš. Sedećeš ovde deset godina. Nisam ti ja Karić da me dovodiš do ludila. Smučio si se svima sa tom pričom, uživaj, pitao te večeras ništa nisam - besneo je Milan za Mensura.

SEDEĆEŠ OVDE DESET GODINA! Brutalna svađa Mensura i voditelja u programu uživo, spomenuo nacionalizam, Milan doživeo pomračenje (VIDEO)

Printsc Pink

 

Sukob je počeo kada je Milan spomenuo Mensuru pitanje u vezi nacionalizma i onoga što je Ajdarpašić pričao misleći da ga kamere ne snimaju, a kompletan snimak možete videti na vrhu teksta.

Podsetimo, sukobljavanje sa voditeljima i članovima produkcije je strogo zabranjeno u rijalitiju, a Mensuru ovo nije prvi da se ovako bahato i bezobrazno ponaša.

PRIČALO SE DA JE OSTALA TRUDNA Marko Osmakčić konačno priznao šta se desilo sa njegovom bivšom koju je spominjao u Zadruzi, upleo i porodicu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading