NIŠTA ON NIJE ULOŽIO, OSIM SVOG POLNOG ORGANA Car priznao da mu je žao sebe, Dalila se ostrvila na njega
Printscreen

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka Ivana Šopić dala je reč Marijani Zonjić kako bi prokomentarisala odnos MC Aleks i Matore.

- Ja iskreno mislim da ona ima emocije prema bivšem dečku, pa je zato ušla u polu odnos sa nekom ženom - rekla je Marijana.

Printscreen

 

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" bilo je za Filipa Cara.

- Zašto ne ostaviš Dalilu na miru i ne pustiš je, nego joj se vraćaš, a kada ti ona oprosti, ti je najstrašnije izvređaš - glasilo je pitanje.

- Slažem se, neću više te stvari da radim. Ja se vodim time da i za vraćanje i za sve, je potrebno dvoje. Slaba mi je koncentracija stvarno. Neke nebitne mene stvari pogađaju i iznerviraju. Kad je Marijana rekla: "Pa da, ali njoj je Gruja spremao da jede", a mi smo zbog tog istog Gruje imali svađe. Takve stvari utiču na mene, ja se jako glupo osećam. Ja sam krivac što je ovaj odnos se upropastio , što sam se vratio u taj odnos...Složiću se sa svemu tome - rekao je Car.

Printscreen

 

- Kako te nije sramota da izgovoriš onako ružne reči sa ženom kojoj si obećavao toliku ljubav - glasilo je naredno pitanje.

- Svih mojih uvreda je meni žao, ali zbog mene samoga. Ja sam neko koga nepravedne stvari, to neko igranje sa mozgom, dovode do ludila. Meni je žao mene. Ja sa kapacitetom svog mozga kojeg ima, ja dozvolim da me neko dovede do situacije, da ne znam gde ću. Ja se izluđujem, patim i kida. Nekim stvarima mi ne pokazuje poštovanje. Muka mi je od svega, sve bih dao na svetu da mi se ovo sa njom nije desilo i da je nikada nisam upoznao. Kad uvredim nju, pljunem i na sebe. Da mene ona nije dotakla u utorak na zidu, ja joj ne bih ni prišao. Džabe, ako ću ja da je tuširam, da joj držim glavu, kad ću ja nakon sat, sva upropastiti to svojim ružnim rečima. Ubili smo sve ono za šta smo povukli...Ona i ja smo se posr**i na ono za šta smo snosili veliku težinu. Opustili smo kočnice definitivno. Radimo ono što mrzimo. Vidim da se Marijana dosta trudi ona oko nje, da se ona oseća bolje, ali je onda Marijana izuzetak - nastavio je Car.

Printscreen

 

- Moju inteligneciju je uvredilo mnogo toga. Neću da pričam za sebe da sam pametna, imam glupe postupke. Da neko ustane i da kaže za biznis, ti dečko nisi ništa uložio. Ti si uložio svoje reči, da je to najlepša žena koju si video i da treba da prizna. Posle toga si uložio silne prevare, silne griže savesti, da bi došli do zalključka da me ne voliš. Uložio si samo svoj polni organ. Ne razume on nikog, razume samo sebe, a kad sebe ne razume, on traži razumevenje kod Đedovića i Sandre Rešić. Ja sam neko ko je uvek, bez obzira na sve, koliko god puta sam zunala da stanem ispred ovih ljudi i kažem da sam ponižena, meni je žao. Ja sam jutros postavila svoju ruku, da se on ne bi povredio. On, onakve reči, jastuci, nema više. Nema nazad, a sigurna sam da će se jednog dana stvarno kajati za ovo sve.

Printscreen

 

JA SAM SE ŠOKIRALA Dejan koristi Aleks, Davida i rođendan da isprovocira Dalilu, ona sve shvatila

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Toto KUTINJO

17.06.2022 08:25

To ti je i trebalo sto je on ulozio,jer si sve prodala za 200 gr usmrdelog mesa.

Cile

17.06.2022 12:13

Za nju je njegov ulog kapitalan ona samo to voli