ILI SI ZALJUBLJENA ILI SI FOLIRANT Matora na ivici nervnog sloma zbog MC Aleks i Anđela, nastao opšti haos u Beloj kući
Printscreen

Jedno od pitanja u sinoćnoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić je pročitala MC Aleks.

Da li si juče napala Mimu da bi skrenula priču sa sebe i Anđela i zajedničkog odlaska u WC i ležanja u krevetu?

- Nisam napala Mimu ni zbog Anđela, ni zbog Matore, isključivo zbog sebe. Nisam ležala sa Anđelom - rekla je MC Aleks.

Printscreen

 

- Trudim se da budem mirna. Ja sam rekla zašto sam napala Anđela, prekipelo mi je. Previše je slučajnosti, pitanja za krevet i WC, a da nije bilo ništa od toga. I ta neverovatna potreba za komunikacijom sa Anđelom. Smetaju mi stvari, stvaraju mi sumnju, tako je. Krenula sam da sumnjam od dana kada je on imao problem sa Dalilom, a ona je imala potrebu da ga savetuje. Morate da znate, ja nemam problem da kažem bilo šta i da prebacim. Anđelo je naj*bao ni kriv, ni dužan, ali bilo mi je svega preko glave. Ja znam da se bliže uspomene i da mi neće biti svejedno. Ne verujem nikome. Drugar koji mi je bolji od njega mi je zabio nož u leđa, moguće je sve. Nije trebalo da ga napadnem, ali me je prebacilo - istakla je Matora.

- Jer nemaš poverenja u njega, ujeo te je jednom, nisu mu oprostila. Pitanja nisu slučajna. Matora je takva osoba da ne može da oprosti nikada. Druže se jer su tu u gradu, ista društva, isti splav. Juče je eskaliralo sve - istakao je Luks.

Printscreen

 

- Ja smatram da MC Aleks nije imala baš potrebu da potencira to toliko, da je Matora imala potrebu da mu priđe, ona bi to uradila. Večeras sam saznala da je MC Aleks izjavila u "Zadruzi 1" da joj se Anđelo sviđa -.rekla je Ana Jovanović.

- Na minut sam do toga da ne pričam sa nekim ljudima. Ja sam rekla da bih se umešala u vezu Anđela i Teodore, to su me pitali, samo sam njega mogla da se setim tad kad sam ulazila. Nisam ja obletala oko Anđela i Teodore. Nisam ni u jednom momentu pokazala da mi se on sviđa - ustala je MC Aleks.

- Nisi, jer nisi mogla. Kod nas je kontra "Kvaka 22" - ubacio se Miki.

Printscreen

 

- Ja kad bih saznala da mi MC Aleks i Anđelo rade iza leđa, da mi prećutkuju nešto, ne znam kako bi se ovaj rijaliti završio, eto! - dodala je Matora.

- Ako je MC Aleks toliko sažaljiva prema Anđelu, navodno nebitnoj osobi u životu, kako se ne brine šta će misliti Matora? - pitao je Đuričić.

- Ja joj ništa nisam nažao uradila, to što ona ima problem u svojoj glavi, to je njen problem - dobacila je MC Aleks.

- Zato ja kažem, potrebna je definicija odnosa, da se ne bi dešavale ove stvari - govorila je Sandra Rešić.

Printscreen

 

- Matora se svađa sa prijateljima zbog MC Aleks, iako zna da MC Aleks neće biti sa njom napolju - ubacila se Milica.

- Znači tvoja drugarica neće biti sa Matorom, razrešena misterija - rekao je Miki.

- Sada dolazimo na to da je njihov odnos neraščišćen, ali je i naš odnos trebalo da bude čist, jer sam ja rekao da ne treba da postoji komunikacija između Aleks i mene, a Matora mi je to tad zamerila. Tada sam smatrao da mora da se prekine svaki vid komunikacije. Iskreno, ja ne vidim ništa tu od strane Aleks, nisam ni obraćao pažnju - ustao je Anđelo.

Printscreen

 

- Anđelo, više puta me je pitala to, mene je okrenulo na ljubomoru. Moja štagod je otišla kod mog druga, bila sam pijana, meni su odmah Miki i Stefan rekli da nisam u pravu. U tom trenutku mi nije bilo bitno koga ću da nas*sam - rekla je Matora.

- Matora nam je svima jasni, pet "Zadruga" isto radi. Što jedna strejt žena, koja je sto puta rekla da neće biti zajedno, dozvoljava manijaku da je maltretira i brani sa kim će da igra? Zašto joj se pravda, to je nelogično. Da li si Matorin zatočenik, ne možeš bez njene hrane? - ustao je Miki.

Printscreen

 

- Ne može ni njoj za sve da bude opravdanje to što me voli i što je zaljubljena - dodala je MC Aleks.

- Ima dva objašnjena, ili si folirant ili si zaljubljena. Nijedna normalna osoba neće ovo da dozvoli. Što dozvoljavaš to? Da li si Matorin zatočenik? - pitao je Đuričić.

- Već mi nije dobro. Ne mora ona da brani mene, ali bar da odbrani takav naš odnos. Sada treba da kaže da je odabrala takav odnos, da mi je dala za pravo da se tako ponašam, kao kad mi pričamo. Ako me voli, bar će da kaže da je tako opravdala - rekla je Matora.

Printscreen

- Moji postupci to govore, nema potrebe da to govorim. Meni je najgore ovako, ustane da me ukanali, pa onda spušta loptu. Što si se zaljubila u mene, što si u odnosu sa mnom, ako mi ne veruješ? Šta ja tebe da branim, mene su napali, a ti ustaneš i kažeš da mi ne veruješ. Pravi tenziju i sebi i meni. Evo, vozim priču još pet nedelja, da li vam je lakše? Mislite šta hoćete - dodala je MC Aleks.

- Znate šta sada meni nije jasno u svim tim trouglima? Odakle Anđelu potreba da arbitrira u bilo kom odnosu koji je vezan za njegove prijatelje. Kada sam ja u Karićevom odnosu sa Jovanom arbitrirao. To kažem i Rešićki. Oni se zaista tripuju da mogu da reše problem, u kojem njih dve pričaju o odnosu, a ne u drugarstvu. Anđelo je najgore moguće mišljenje iznosio o MC Aleks. Izvređa nekoga, a onda sedi sa strane sa tim nekim. I šta MC Aleks boli uvo da li on sedi sam. On se na nju drao i nazivao je folirantom, ona pijana uočava da on sedi sam. Znači da pijana gleda u njega. Ona je primetila da Anđelo sedi sam... A rekla je da Matoroj nije bilo žao... - ustao je Đedović.

Printscreen

 

- Ja sam samo htela da svi budemo zajedno - rekla je MC Aleks.

- Nemoj da ti pričaš u moje ime - odbrusila je Matora.

- Mnogo sam ja tebi dozvolila. Družiću se sa kim hoću, ponašaću se kako hoće. Osam meseci sam pazila, i uvek s nađe nešto da se MC Aleks prebaci! - odbrusila je MC Aleks.

- Ovako mi reci, da nemam pravo da ti zameram te stvari, da ćeš da igraš sa momcima sa kojima su te povezivali i da nemam pravo da ti ljubomorišem - rekla je Matora.

Printscreen

 

- Ja imam pravo da radim šta hoću! - dodala je Bajićeva.

- Znači MC Aleks je primetila da Matoroj nije žao svog drugara, četiri puta je govorila Matoroj da mu priđe. A celokupan odnos njihov i komunikacija kreće iz ne znam kog razloga. Sede sami, pričaju... I posle toga, ne veruje Matoroj da joj je žao njenog druga, ali je zato njenoj drugarici žao Matorinog druga, neverovatno - poručio je Đedović.Meni deluje kao da želi da Anđelu promeni sliku o sebi! Ima potrebu da brine o njemu! - rekla je Matora.

Printscreen

 

NE VERUJEMO JEDNO DRUGOM OD SAMOG POČETKA Dalila i Car svesni da nemaju perspektivu i budućnost, pa progovorili o svom odnosu

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Psihijatar

02.06.2022 16:19

Bože, al je naporna ova matora, zaljubi se u str8 devojku pa 9nda d4am8, aloooo, hospitalizacija