MENSUROVOM RAZOČARENJU NEMA KRAJA Ajdarpašić brutalno o Milici Veselinović, a ona mu spomenula i majku (VIDEO)
Printsc Pink

Darko Tanasijević nastavio je sa ispitavsanjem Mensura Ajdarpašića i osvrnuo se na odnos sa njegovom bivšom devojkom Milicom Veselinović.

- Da li Milica ima potrebu da od sebe napravi žrtvom? - pitao je Tanasijević.

- Nema potrebe da pravi žrtvu, jer sam ja nju uvek branio koliko sam ogao. Sve sam rizikovao, poturao leđa, nema šta nisam radio... - odgovorio je Mensur.

- Da li te boli kada vidiš da to ne ume da ceni? - nastavio je Darko.

Printsc Pink

 

- Da, ponaša se kao da sam neki hoštapler i neko ko nije vredan poštovanja... Najgore mi je što me ne ceni i nema poštovanja prema mojoj ličnosti. Ne sumnjam da me ne voli, ali mora da ceni to što sam u milion situacija upao u problem jer sam branio nju. Sa svima sam se sukovio isključivo zbog nje, ne zbog sebe, zato je vreme da se to promeni... Nema ona i godine ni osećaja ni obzira... - govorio je Mensur.

- Upropastila si život njemu i život njegove majke, kako se osećaš povodom toga? - pitao je Darko Milicu.

- Ko god da mi je to rekao, bilo bi mi teško, ali kada to kaže čovek koga volim onda je to duplo gore. Imam grižu savesti... U mnogim situacijama nisam mogla da se iskontrolišem, ali sam se izvinila svaki put iako mu to ništa ne znači. Mnoge me stvari muče kada mu kažem... Ali i on je meni rekao da me nikada neće povrediti, pa jeste - odgovorila je Milica.

Printsc Pink

 

- On je totalno drugačiji kada je sam, da li si ti odgovorna što ga nismo češće gledali raspoloženog? - nastavio je Tanasijević.

- Jesam... Muči me to što je i imao probleme ovde i ono što je rekao da neće imati majci šta da odnese kući... Ne mogu da budem žrtva ikada zbog onoga što sam radila Mensuru. Žrtve su mi jako grozni ljudi, ja sam neko ko se uvek bori, kolikko god da mi je teško. Neću da budem ni jadna ni žrtva, jer sam ga povređivala fizički... - rekla je Veselinovićeva.

SAMO JE ČEKAO DA ME SE OTARASI! Mensur šokiran Karićevom reakcijom, otvorio dušu pa rekao sve u vezi njihovog prijateljstva 

Komentari (0)

Loading