SAMO JE ČEKAO DA ME SE OTARASI! Mensur šokiran Karićevom reakcijom, otvorio dušu, pa rekao sve u vezi njihovog prijateljstva (VIDEO)
Pink printskrin

 Stefan Karić priznao je da je ishitreno reagovao kad se obratio svojoj devojci, Jovani Ljubisavljević, kako bi vratila telefon Mensura Ajdarpašića, a sada je Mensur prokomentarisao izlaganje bivšeg prijatelja.

Pink printskrin

 

- Ne znam ni da li da ustajem da pričam... Sve vreme se traži moja greška, pita li neko da li mene nešto povređuje? U mom telefonu ne posotji ništa, mogu i novinarima da ga dam. Kakve veze ima telefon? Ja ne sumnjam u njeogvu prodociu. Ovo me je iznenadilo, nisam očekivoa da će ovako da nastupi. Ja ga vrlo dobro znam, zna kakve drugove imam i koliko imaju. Nikad nisam tražio nijednu uslugu od njih. Da li sam ja njega uvredio? Ja znam šta je u redu da radim i znam svoje granice - pričao je on.

- Da li misliš da žele da zloupotrebe tvoj telefon? - pitao je Darko Tanasijević.

- Nikad u životu - istakao je Ajdarpašić.

- Ako može da pomisli da igrma rijaliti, zašto ne bi pomislio i to? - dobacio je Stefan.

- Ako ljudi ovde, izuzev par njih gde ubrajam i njega, misle da sam ja lud i nenormalan i da ne rezonujem dobro, onda mi je drago da sam taj - nastavio je Mensur.

Pink printskrin

 

- Kako si se osećao kad je Stefan rekao Jovani da spakuje teleofn? - upitao je Darko Tanasijević.

- Bilo mi je bezveze, nije bilo potrebe za tim. Bio je nervozan, delovalo mi je kao da je čekao da mi nešto zameri i da se otarasi nečega kad sam ja u pitanju. Ja sam inteligentan i teško da mi neke stvar promakne proceni. Ja ne kažem da on mora da pazi sa mnom kako će mi reći reč, nego postoje granice koje ne treba da se pređu. Ne treba da pazi da li će da me zagrli ili biti nasmejan, to su površne stvari. On kaže da smatra da mora da pazi sa mnom i da nije navikao, a uopšte nije tako - pričao je Mensur.

- Da li si pomislio da Stefan igra rijaliti sa tobom ili da komentariše tvoj odnos sa Milicom samo jer se od njega to očekuje? - dodao je Darko.

Pink printskrin

 

- Nisam mu zamerio komentarisanje mog odnosa. Šta sam krvi što sam se zaljubio? Ona me je povredila stvarima, skandalom i stvarima koje mi je rekla, a šta sam sve uradio i koliko sam postavljao kičmu. Jesam pogrešio, ali ne mogu da budem krivac u odnosu nje i mene. Kako ona može da bude jadna? On se obraća Jovani, a ja nema ništa u teleofnu zbog čega bih držao ručnu. Da je tako, ja bih otvoreno rekao - nastavio je Ajdarpašić.

DALILA PRAVI HAOS! Dragojevićka besna na zadrugare i osude u vezi sa Anđelom Rankovićem, pa nastavila da pravda

Komentari (0)

Loading