VLADO GEORGIJEV JE HTEO DA ME TUČE Darko Tanasijević otkrio neprijatnu situaciju koju je doživeo kada je pevač nasrnuo na njega
Foto: Alo ilustracija

Darko Tanasijević otkrio je nepoznate detalje iz života i prepričao neprijatnost koju je doživeo kada je Vlado Geogrijev hteo da ga pretuče.

- To je bio kraj srednje škole, letovao sam u Herceg Novom s društvom iz Kovina. Svaku noć smo lumpovali i izlazili, a tad smo bili u jednom kafiću koji drži prijatelj Vlada Georgieva. On je bio tu, naravno, a neke naše drugarice su htele da se fotografišu sa njim. Pošto niko nije hteo da mu priđe, ja sam ustao da ga zamolim za fotografiju. U tom periodu nemam veze s medijima, ali činim uslugu drugaricama i prilazim pevaču koji sedi za šankom i pije viski - prisetio se Darko, pa nastavio:

VLADO GEORGIJEV JE HTEO DA ME TUČE Darko Tanasijević otkrio neprijatnu situaciju koju je doživeo kada je pevač nasrnuo na njega

Foto: Alo ilustracija

 

- Ja prilazim da naručim piće, pozdravim se, i da bih lakše ostvario komunikaciju s njim predstavim se kao novinar jednog tada uticajnog dnevnog lista. U tom momentu usledila je katabaza, Vlado doživljava pomračenje uma i kreće da besni: "Ti si došao ovde u moj kafić da me slikaš" i uhvati me za majicu i digne od poda, ja tad imao 20 kila sa sve krevetom. Govorim mu da se šalim, da ne radim nigde, a on meni nastavlja da traži telefon jer misli da sam ga slikao. Pokušavam da mu dokažem da nemam ništa, ne znam koliko je to trajalo, meni je bilo kao godina jer sam jedva izvukao živu glavu. Mislio sam da će da me odvuče napolje, ispred kafića i prebije me, ali to se, srećom, nije desilo.

DALJINA JE UČINILA SVOJE Stanija se oglasila za Alo! nakon raskida sa Markom, i otkrila detalje kraha ljubavi

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading