OGLASIO SE I ON Osman Karić progovorio o sukobu Stefana i Mensura, pa otkrio da li Ajdarpašića i dalje smatra porodičnim prijateljem
Foto: Alo/ilustracija

Krah prijateljstva Stefana Karića i Mensura Ajdarpašića jedna je od glavnih tema u "beloj kući", a sada se za medije oglasio i Osman Karić koji je istakao da svojim prijateljima ne zatvara vrata doma.

Foto: Alo/ilustracija

 

-  Postaviću se u sličnu situaciju i Mensura i Stefana pa ću samim tim odgovoriti kako bih i ja reagovao da sam u istoj. Mislim da je Mensur razoren lošim pitanjima gledalaca pa i samih učesnika rijalitija kada je u pitanju njegova bivša ili veza uopšte sa Milicom Veselinović. Kada sam indirektno davao savete Mensurovim grupama, odnosno ljudima koji ga zastupaju njegovim fanovima, da se ne mešaju i da se ne oglasavaju javno, nisu me poslušali, vec su mu činili "medveđu uslugu". To je na neki način radio i Stefan, hteo ja da osvesti Mensura i otvori oči da Milica nije devojka za njega- objašnjavao je Osman.

Printscreen

 

. Želeo je Mensuru dobro, a u stvari pravio od njega da kažem potencijalnog neprijatelja.  Ne treba davati savete čoveku koji je zaljubljen kao Mensur, ne treba napadati osobu koju trenutno voli, jer samim tim nisi njegov prijatelj i ne zeliš mu dobro. Čovek koji voli on je slep pored očiju, on lepšu polovinu idealizuje i pravi bajku od iste. Verujem da ni Stefanu ne bi prijalo da ga je Mensur kojim slučajem u predhodnom rijalitiju kritikovao za vezu u kojoj je bio i dan danas ostao sa Jovanom Ljubisavljević. Stefan bi isto reagovao kao sad Mensur. Još nešto nije prirodno, a to je da je Stefan sa Lepim Mićom u idealnim odnosima dok Mensur misli da mu je Mića najveći neprijatelj. Naravno, Mensur kada izađe i kada se osvesti, videće da su mu oni davali dobro namerne savete ali kažem, to će videti tek kada se osvesti, u rijalitiju sigurno neće. Stefan i Mensur se sada ponasaju kao deca koja se dure, ljubomorni su, Mensur što se Stefan druži sa Mićom a Stefan, što se Mensur seli iz hotela uzima i odnosi svoje pinkle samo da bi opet bio što bliže Milici i imao uvid u njeno kretanje. Mensur je bio kod nas i može živeti kad bude hteo i koliko bude hteo. Mi svojim prijateljima ne zatvaramo vrata. Telefon Mensura od danas sam preuzeo ja i biće u funkciji sve dok ga Mensur ne preuzme, nastavili oni priateljstvo ili ne - zaključio je Osman.

VLADO GEORGIJEV JE HTEO DA ME TUČE Darko Tanasijević otkrio neprijatnu situaciju koju je doživeo kada je pevač nasrnuo na njega

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading