RAT BIVŠIH PRIJATELJA NE JENJAVA Stefan Karić i Mensur Ajdarpašić ušli u novi sukob, ori se bela kuća
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Svađe u Zadruzi sve su učestalije, a sada rijaliti učesnici pred sobom imaju zadatak da izaberu osobu koja ih je najviše razočarala. Ovaj odabir doveo je do novog sukoba nekadašnjih prijatelja Stefana Karića i Mensura Ajdarpašića.

- Ti vrlo dobro znaš zašto ja ne spavam u hotelu, znaš da nema veze nikakve sa našim odnosom - rekao je Mensur.

- Mogao si da mi kažeš lepo, ali da kažeš da ti tražim dlaku u jajetu i da me ubrajaš sa njima ne - dodao je Karić.

- Ma kakvi, ja naš odnos ne smatram rijaliti učešćem. Sad si se uhvatio za to - rekao je Mensur.

Pink printskrin

 

- Možda te taj telefon nešto muči što je kod Jovane, pa nešto može da se iskoristi protiv tebe...Ne znam šta da pomislim, a strašno je što si pomislio da ja igram rijaliti sa tobom - rekao je Karić.

- Ne, tebra, nema ništa u mom telefonu što mo že da se objavi i iskoristi. Mislim da se nisam ogrešio ni prema kome, osim prema sebi. Izvinjavam vam se ako sam bio loš prema tebi u nekom trenutku - rekao je Mensur.

- Možemo da budemo i na ti, ne moramo na vi - rekao je Karić.

Pink printskrin

 

- Ti nemaš razumevanja, čak i kad ti kažem da nisi ljut, a ti kao da hoćeš da ja budem ljut. Mislim da te nisam ni jednom uvredio. Nema potrebe da ti nešto pitaš Luksa, ako ti ja objašnjavam i ako sam ti ja bitniji - dodao je Mensur.

- Tebi je u glavi samo rijaliti onda - rekao je Karić.

- Nemojte da se smejete i da od mene pravite debila i budalu. Neka Ardijan vidi sa nekim drugom da dođe po taj telefon ili neka njihova žena. Bilo ko u koga on ima poverenja, nek dođe direktno kod Ardijana u ruke...Što se tiče ovoga, nije mi situacija baš jasna kad je Stefan u pitanju, iako me je malo povredilo to. Ti vrlo dobro znaš koliko ja tvoje volim, cenim i poštujem - rekao je Mensur.

- Nisam ja rekao da je bila uvreda - dobacio je Karić.

- Rekao sam samo da ako je neko pogrešio prema meni bilo kako, da mu opraštam ili mu halalim...Ti si mogao da me pitaš to negde drugde, a ne ovde - rekao je Mensur.

- Ja te nisam pitao da odaš neku tajnu. Kao da sam te pitao: "Kako si?" - besneo je Stefan.

Pink printskrin

 

- Ti dobro znaš kako se ja osećam, tako da mi tražiš da ti ja kažem nešto za crnim stolom. Naš odnos nije crni sto! Ja nisam ni u jednoj teoriji zavere, nego to njima ne odgovara što pričam, pa im je lakše da se tako pravdaju - govorio je Mensur, pa je nastavio:

- Jedan deo me je ratočarao, a to je kad je rekao ovo za telefon, jer smatram da ja nisam loše postupio, niti sam nešto loše rekao - krenuo je Mensur, pa je Mića skočio kao oparen na njega:

Pink printskrin

 

- Ja sam tebi govorio da ti veza nije dobra, samo zbog tebe. Nemam ja ništa protiv tebe, a ti si joj sinoć rekao da ti je ona upropastila život. Ja sam ti to govorio sve vreme - drao se Mića.

- Ja mislim da ti mene ne voliš i to je to - rekao je Mensur.

- Ja sam sinoć mogao da skočim, ali nisam, ćutao sam...Shvati, ovde smo svi za sebe - drao se Mića.

 -Ja sam tebi govorio da ti veza nije dobra, samo zbog tebe. Nemam ja ništa protiv tebe, a ti si joj sinoć rekao da ti je ona upropastila život. Ja sam ti to govorio sve vreme - drao se Mića.

- Ja mislim da ti mene ne voliš i to je to - rekao je Mensur.

- Ja sam sinoć mogao da skočim, ali nisam, ćutao sam...Shvati, ovde smo svi za sebe - drao se Mića.

PORODIČNA IDILA Miljana i Bebica pokazali kako uživaju, a evo gde su odveli malog Željka (FOTO)

 

Komentari (0)

Loading