DEJAN JE ROBOTIRAN NAJGOROM MAGIJOM Vesna Vukelić Vendi otkrila tajne bračnog para Dragojević

Vesna Vukelić Vendi svojvremeno je učestvovala u rijaliti programima, a sada je oštro i bez dlake na jeziku iznela svoje mišljenje o aktuelnim učesnicima Zadruge 5.

- Svaki rijaliti je presek trenutnog stanja, sve ono što se dešava u spoljnom svetu imamo to u malom... Vidimo sada da rijaliti tendenciozno opada i dobijamo diktaturu mediokriteta, u toj diktaturi može mnogo toga da se nauči, jer je to mali uzorak od nekog velikog uzorka - rekla je, pa objasnila.

E-stock

 

- Mi vidimo tu neku afektaciju izveštačenih likova, neke izoperisane devojke koje su već sa 18, 19 godina izvršile plastične operacije, do 30. godine one zatežu lica, više ne mogu da se prepoznaju. To je beg od sebe samog i neko duboko nezadovoljstvo. To su devijantne ličnosti koje mutiraju- oštra je bila pevačica koja je potom prokomentarisala bračni par Dragojević. 

Foto: Printscreen/instagram

 

- Dejan je bio robotiran najgorom magijom koja je mogla da dovede do tragičnih posledica, a svaka sumnja ide Dalili koja ga je debelo odradila, prva ga je pitala kda se on nakon povređivanja vratio iz Kliničkog centra: "Gde ti je krvava majica", a već sam objašnjavala da je do te krvave majice u Kliničkom centru došla osoba koja je trebalo da dođe i odnela je u jednu svetinju gde se nalaze mošti jednog svetitelja i da se 12 monaha intenzivno moli za njega. Dejan je još od prvog rijalitija vrlo brzo bio spakovan i postao zamorče, bio je robotiran i nije bio odgovoran za svoje postupke. Njena meta je bio njegov brat David, ali pošto on nikako nije hteo da bude sa njom, odustaje i spakovala njegovog brata- poručila je Vendi.

ONA JE ZA LUDNICU ILI ZATVOR Zolina majka Bosa za Alo! nakon Miljanine diskvalifikacije

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
jasna

24.05.2022 15:21

bravo vendi to je istina i treba da se yna