REKAO MI JE DA SAM ZEZNUTA ŽENA! Vesna Vukelić Vendi otkriva detalje poznanstva sa Batom Živojinovićem!
E-stock

Pevačica Vesna Vukelić Vendi u svojoj ispovesti govorila je o odnosu sa glumačkom legendom Batom Živojinovićem.

- S Batom Živojinovićem sam počela da radim tako što su me preporučili da glumim lepoticu u filmu "Dama koja ubija". Vanja Bulić me je preporučio režiseru Zoranu Čaliću, rekao je da sam rođena za to i da mora da me uzme. Sa mnom su bile još dve lepotice, s tim što je jedna platila da bude u filmu. U to vreme sam snimala reklame i radila sam kao foto-model. Kada sam pogledala ugovor, videla sam šta treba da radimo i kako da snimamo rekla je pevačica.

REKAO MI JE DA SAM ZEZNUTA ŽENA! Vesna Vukelić Vendi otkriva detalje poznanstva sa Batom Živojinovićem!

E-stock

 

- Tražili su od nas da budemo gole, da se vide grudi i da se šepurimo na setu pored bazena. Reditelju sam odmah rekla da to ne dolazi u obzir, raspravljali smo se i pobedila sam. Ostali smo u kupaćem kostimu. Posle se promenila scena, nas dve smo bile u kadi, a Bata Živojinović je trebalo da uđe i da kaže: "Ovo je bolje nego u raju!" Onda su počeli da me ucenjuju i traže da skinem brushalter da se vide grudi. Nisam htela jer smo već napravili dogovor. Dakle, zna se šta smo se dogovorili po ugovoru. Na kraju sam počela da vičem i rekla sam odlučno: "Ne", pa makar po cenu da idemo kući i sve prekinemo - prisetila se Vendi role iz filma, pa opisala kako i legendarni Bata nije uspeo da je pokori:

REKAO MI JE DA SAM ZEZNUTA ŽENA! Vesna Vukelić Vendi otkriva detalje poznanstva sa Batom Živojinovićem!

Alo

 

- Tada, kada sam vrisnula, uleteo je Bata sav nakostrešen. On je glumio nekog komandanta. Ponašao se kao da je glavni i da bolje zna od režisera šta se kako snima. Počeo je da viče na mene jer sam zatezala sve i negodovala zbog skidanja. Rekao je: "Šta je bilo, pobogu! Što sad zatežeš?" Ja sam mu rekla: "U čemu je vaš problem! Izađite i zatvorite vrata! Nemojte da se mešate tamo gde vam nije mesto!" On je bio u šoku zbog mog dranja, pokunjio se, podvio rep i rekao da snimamo kako je zapisano. Tri dana smo proveli na snimanju, zajedno smo ručali i večerali - dodala je Vesna.

Pročitajte još:Tamara Grujić se ne ODVAJA od ćerke: Uživa kao pravo SEOSKO DETE, a evo kako reaguje na ČESTA putovanja i nove ljude

 

- Jedne večeri mi je Bata prišao onako mic po mic i rekao mi: "Ti si zeznuta žena!" Objasnila sam da moja reč ima težinu, to mu se svidelo i otad smo imali super komunikaciju. Znači, trebalo je da se desi velika svađa da bi se stvari iskristalisale - rekla je Vendi.

I ONA JE UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE? Poznata starleta sa samo 20 godina otkriva: Situacija je ozbiljna, policija ima sve crno na belo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading