ONA JE ZA LUDNICU ILI ZATVOR Zolina majka Bosa za Alo! nakon Miljanine diskvalifikacije
Printscreen

Nakon što je danima maltretirala bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu, Miljana Kulić i njen dečko Nenad Macanović Bebica diskvalifikovani su iz Zadruge.

Sada se za Alo! oglasila i Zolina mama, Bosa, koja je priznala da je strepela za život svog sina, i istakla da je Miljani mesto u zatvoru ili ludnici.

- Jao, pao mi je kamen sa srca. Čitavu noć nisam spavala, strepela sam za život sina, ne znate kakav je to osećaj. Ona je opasna po život, one večeri kada je Zolu udarila štiklom u glavu, da joj je bio nož pri ruci ona bi ga zaklala – rekla je Bosa, pa nastavila: 

Printscreen

 

- Miljana je psihički jako loše, njena majka umesto što uzima njen novac, treba da je vodi na lečenje. Da je moje dete, ja bih plakala, ali ako treba vezala  bih ga. Njena bolest je uznapredovala, ona je izuzetno nepredvidiva i svašta može da uradi. Njoj je potrebno minimum dve godine na lečenju zatvorenog tipa, a ukoliko neće u ludnicu, onda neka ide u zatvor – govorila je uznemirena majka.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Zola je video najbolje u njoj, nadao se da će se promeniti, ali nema nade. Ona i kada je kod kuće svaki drugi dan dolazi policija u porodični dom u Nišu, to se zna. Ono malo novca što joj ostane od honorara, roditelji joj uzmu. Laže kako je meni otplaćivala kredite, a ja u životu nisam podigla kredit ni u jednoj banci – govorila nam je Bosa.
 -Samo da se moje dete spasi, ništa drugo me ne zanima – poručila je za kraj.

HITNA DISKVALIFIKACIJA Miljana i Bebica zauvek napustili belu kuću

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Saša

24.05.2022 15:00

Pa ni tvoj sin nije ništa bolji,neradnik,kockar i narkoman,dok je trošio Miljanine pare bilo mu je dobro,sramota je to što je iskorišćavao emocionalno nestabilnu osobu pod izgovorom da je voli.

Boyana

24.05.2022 15:10

Moja sestra je lecila u Toponici odakle je izasla na Marijin zahtev...dakle, dala baba dinar da udje u kolo a dva da izadje!

elena

24.05.2022 18:01

i ti i tvoj sin ste ya tamo muyli ste tu miljanu i grebalia sad je ya ludaru alo bre selanko ko je tvog sonju uveotam