NAKON SVADBE I VESELJA Dalila žestoko pljuje po produkciji, zadrugarka sikće i besni, isplivao skandalozni snimak razgovora (VIDEO)
Printscreen

Juče je produkcija u Zadruzi 5 organizovala venčanje Dalile, Filipa i Dejana i Aleks, a Mujićeva ne prestaje da pljuje po organizaciji i svemu što je spremljeno za nju ističući kako to nije dovoljno.

Naime, zadrugarka je boravala u hotelu sa Filipom, a dok je on spavao, ona je žestoko oplela po produkciji, što je jasno i čuje na snimku koji se pojavio na jednoj Instagram stranici.

Trosed bih ponela zbog ovih stvari, nismo dobili kafu, dorucak, ništa. Kao dva retarda dobijemo Igru istine da igramo do pola šest i mi igramo ovde - siktala je besna Dalila vidno izrevoltirana što joj produkcija nije ispunila baš svaku želju u toku prethodnog i današnjeg dana.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Dalila ogovara produkciju i blati sve ono što je Veliki šef učinio za njih, a kompletan video pogledajte u okviru teksta.

IZGUBILA JE 18 LITARA KRVI ZA ČETIRI SATA?! Bizarna izjava Miljane Kulić nakon povratka iz bolnice, obelodanila šta se dešavalo van rijalitija

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zigi

23.05.2022 16:52

I treba da pljuju malo je zaradila dajte joj Jo's nekih 30 000evrica.

Cile

24.05.2022 12:11

I treba da ih pljuje kad štite i tolerišu vucibatinu umesto da je najure odakle je došla