UZIMAJU KEŠ, SPOMENUO I UGOVOR Dejan poslao Dalili šifrovanu poruku tokom venčanja, kamera zabeležila svaki detalj? (VIDEO)
Printscreen

Juče je u Zadruzi 5 održana gala svadba, a mladenci su bili Filip Car i Dalila Dragojević, kao i Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić.

Zanimljiva scena se desila kada je trebalo Dalila i Filip da potpišu papire pred matičarem.

- Ćaća da li si siguran da ja ovo potpisujem? - našalio se Car

- Samo ti potpiši - rekla je Dalila.

- Ne potpisujemo više ugovore. Uzmemo keš i vidimo se posle - pevušio je Dejan pesmu dok se Dalila potpisivala.

Čim je Dejan ovo izgovorio usijale su se društvene mreže. Mnogi su komentarisali da je ovim potezom priznao da je Dalilina veza sa Carem dogovorena i da će se njih dvoje pomiriti nakon rijalitijia, kada uzmu honorare zbog dobre rijaliti priče. 

Nama ostaje da ispratimo da li je Dejan pevao pesmu jer mu se dopala ili iza toga stoji pozadina priče i ozbiljan dogovor bivših supružnika.

EGZORCIZAM, SE*S UŽIVO, RAZBIJANJE GLAVE Ovo su najskandaloznije scene u Zadruzi ikada, a zbog jedne su morali da reaguju i čelnici Pinka

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Laki

24.05.2022 09:39

Ne zna se ko je odvratniji, još ćete ih proglasiti glumcima, a oni su samo običan sljam koji je prodao svoj život zarad poganog novca . A posebno ovu KRMACu kulicku bi trebalo zgaziti prvim kamionom, ogavni stvor, luda , NEVASPITANA stoka, laže dok zine, NAPOLJE, jedva svi čekaju kraj.