IZGUBILA JE 18 LITARA KRVI ZA ČETIRI SATA?! Bizarna izjava Miljane Kulić nakon povratka iz bolnice, obelodanila šta se dešavalo van rijalitija (VIDEO)
Pink printskrin

Vest da je Miljana Kulić završila u bolnici zbog krvarenja sve je šokirala, a sada je otkriveno i šta se zapravo desilo.

Naime, Kulićeva se vratila u Zadrugu i u razgovoru sa Nenadom Macanovićem otkrila je potpuno nove detalje. Bebica je istakao da je veoma bio zabrinut za njeno stanje, a Miljana je u jednom trenutku rekla da je bila gotova da umre i da je trebala hitna operacija.

Ona je takođe navela i da je imala i veoma visoku temperaturu, a zadrugarka se i zahvalila osoblju koje se našlo u tom trenutku na licu mesta inače ko zna šta bi bilo.

Kulićeva je u toku razgovora rekla i da je izgubila 18 litara krvi za četiri sata kao i da je zbog toga morala na hitnu transfuziju.

Ništa ovo ne bi bilo čudno da u čovekovom organizmu zaista postoji toliko litara krvi, a verujemo da je Miljana samo prespavala školske časove kada se govorilo o ovoj temi.

Bebica je u neverici slušao šta Miljana priča i samo klimao glavom, a kompletan snimak pogledajte na vrhu teksta.

UZIMAJU KEŠ, SPOMENUO I UGOVOR Dejan poslao Dalili šifrovanu poruku tokom venčanja, kamera zabeležila svaki detalj?

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ljubisa

23.05.2022 13:31

Zena je fenomen. Covek u proseku ima oko 5 litara krvi a ona izgubi 18 litara i ostane ziva. Odakle joj tolika krv hahahaha

Marko

23.05.2022 15:31

18 l.krvi ima 4 osobe,a I evo stigla je sa pregleda nimalo iscrpljena,nego kao najveći traktor skače i pljuje koga stigne,ima podršku,pa ovaj fenomen sa toliko krvi neka samo nastavi,a šefovi ništa.Pozdrav od osoblja klinike gde je bila🤣🤣🤣

psihijatar

23.05.2022 19:05

Toliko o njenoj inteligenciji, koju sama ističe.....................

Smoki

31.07.2022 18:45

Miljana je izgubljen slučaj u prostoru i vremenu. Alonepimena jpersono, u telu odraslog čoveka ima ko 5 . 6 litara krvi,a ona izgubila 18 l. Ima li njenim lažima kraja. Koja bolešitna.