ROMEO I JULIJA SAVREMENOG DOBA Dalila u suzama, Car je teši poljupcima, šok preokret (FOTO)
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car neprekidno ponavljaju isti scenario : svađe, tuče, psovke, raskid, vređanje nakog kog uslede emotivni razgovori i pomirenje. Naravno, kako dođe do pomrenja, ciklus se ponovi i par ponovo krene sa svađama. 

Iako su se zakleli u sve što imaju i nemaju da je sada po milioniti put zvanično kraj njihove veze, starleta i njen dečko su prekršili data obećanja i ponovo pružili ruku, ili poljupce pomirenja.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Zabavi se, nemoj plakati... Rekao sam ti, ili se ponašaš kao idiot ili plačeš. Nikad me nisi slušala, sad me slušaj! Igraj sada, veseli se, ujutru ćemo pričati - govorio je Filip uplakanoj kaubojki Dalili.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Nakon toga, oni su se prepustili flertu, a baš kao što je pre nekoliko dana Anđelu Rankoviću, Dalila se sada Caru unosila u facu kako bi je poljubio.

- Znaš da ćemo... A onda ću ti tako održati lekciju - govorio je Car.

- Ništa pre braka - odgovorila je Dalila.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Oni su se potom poljubili, a o tome šta će sa svojim odnosom pričali su satima nakon toga.

Ja sa tobom nikad nisam završila. Ti sa svojim uvredama mene nasilno guraš od sebe. Ja nisam dobro, izgubila sam kompas,  sebi ne mogu da odgovorim na neka pitanja, a ne drugome. Toliko mi je odvratno, više se priča o mom flertu, nego tvom s*ksu - nastavila je Dragojevićka.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja sam se tako i predstavio, od tebe se možda to nije očekivalo. Znaš šta je meni čudno, žena kaže da je pet godina u braku, verna, i onda se zaljubi u momka i ostavi taj brak, onda je taj momak ostavi, ona se opet vrati bivšem mužu, kaže da mrzi tog nekog, odnosno mene, onda opet krenula da me gleda, vratila se meni, onda joj se dopao neko drugi, razmišljala o s*ksu, flertovala, muvala se, a onda opet gledala u mene... - govorio je Filip.

- Da li imam pravo da mi se neko svidi? - pitala je Dalila.

- Sve ste vi žene... - rekao je Car.

- "Oprosti majko, i ti si žena" - dodala je Dalila.

- Moja majka je za vas... Današnje žene nisu kao što su bile naše majke i bake - nastavio je Filip, pa zamerio Dalili što mu se tako predstavljala.

ODVRATNA SI MI Dejan i Aleks u novom sukobu, Dragojević neće više da ćuti

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading