ODVRATNA SI MI   Dejan i Aleks u novom sukobu, Dragojević neće više da ćuti
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Red svađe, red se*sa parola je kojom se vode gotovo svi rijaliti učesnici, a ljubavnih drama u "beloj kući" nikada ne manjka.

Iako su tek na početku svoje veze, Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević besomučno se svađaju, umesto da uživaju u svakom provedenom danu.

- Odvratna si do ne znam koliko, nezadovoljna si stalno, nisam ja došao ovde da ti*ram mu*a .Špiciš me pogledom. Šta god da uradim ,osećam se neprijatno. Izgleda kao da ne znam šta radim, a ja jedem. Tebe non stop nešto remeti, kako mene ne remeti ništa? Evo reci sve šta je problem, ja da se ganjam i da se tumačim neću. Nezadovoljstvo u tvom pogledu je veće. Ti bi mene samo posmatrala i tumačila. Je l' možemo da se sprdamo? - govorio je Dejan.

ODVRATNA SI MI   Dejan i Aleks u novom sukobu, Dragojević neće više da ćuti

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Hoćeš da budem bezobrazna ja, kao što si ti? - pitala je Aleks.

- Ne postoji dan da ti nešto nisam učinio. Nešto me ignorišeš, je l' ja treba da se osećam loše? Ignorisala si me na žurki- Kažeš da ti ne poklanjam ljubav. Šta je poklanjanje ljubavi? Da se presečem na pola? Je l' mogu da budem raspoložen? Kad god sam raspoložen gledaš me - dodao je Dragojević.

- Kako ne podnosiš da ja budem raspoložena? - pitala je Aleks.

ODVRATNA SI MI   Dejan i Aleks u novom sukobu, Dragojević neće više da ćuti

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ove laži ti neće prolaziti. 50 dana do kraja, niti udaram, niti razbijam, niti ću da se majmunišem. Zbog tebe? Ne. Ako želiš da bude sve kako treba - govorio je Dejan.

- Znaš koliko bih ja toga uradila. Kad smo otišli tamo nisam osećala da mi povećuješ pažnju. Videla sam tvoje ponašanje. Nisi me gledao, kao što me gledaš ovde. Ja to ne vidim od naočara - pričala je Aleks.

OD SVIH BIVŠIH, MATEJA ME NAJVIŠE PRIVLAČI Mina progovorila o odnosu sa Matijevićem, Mensur u šoku

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Srecko

18.05.2022 08:19

Ne bih te trpeo ni za kakve pare jer si teska kao tuc. Da li su ti titrali oni sto su bili stobom jednu noc? Sta on trpi decko posle svega sto je preziveo treba mu dati orden. Ostavi tu tuku umisljenu Dejane.

Kolja

18.05.2022 08:25

Dejane netreba ti Dalila 2 Bezi dok jos mozes