REKAO JE DA STE IMALI LEPO DRUŽENJE I DA SI SE PRODAVALA ZA NOVAC Nakon Dalile, Dia napala Aleks i optužila je da se bavila najstarijim zanatom
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Reklo bi se da je Dia Kostić u Zadrugu ušla da raksrinka rijaliti učesnice, a nakon Dalile Dragojević, na red je došla njena ljuta rivalka Aleksandra Nikolić, za koju pevačica takođe tvrdi da se bavi najstarijim zanatom.

- Drug mi je rekao : "Pozdravi Aleks, imali smo lepo druženje, radila je kod prijaltelja i prodavala se za novac". Radila je navodno kao hostesa i rekao je da je ona dobar čovek, da pošaljem pozdrave i da će se ona setiti njega - pričala je Dia.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja sam pričala prošle godine da sam radila u Švajcarskoj, ali nikad nisam bila prostitutka. Radila u tom lokalu, bilo je raznih nacija, moguće da si videla neku zajedničku fotografiju, ja sam radila kao animir dama.  Oni dođu da se provedu i da potroše pare. Imali smo radno vreme, od 11 uveče do sedam, osam ujutru. Tu bude uživo muzika, to je više kafana, poenta je da gostima što više novca izbiješ iz džepa.  Nama gazda nije davao da izlazimo sa gostima, ali poenta je da ih zavlačiš. Upoznala sam prijatelja sa kojim sam i dan danas dobra, normalan je čovek - pravdala se Aleks.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

BAVILA SI SE PROSTITUCIJOM ZA 20 EVRA Dia iznela šokantne detalje o životu Dalile Dragojević

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading