BAVILA SI SE PROSTITUCIJOM ZA 20 EVRA Dia iznela šokantne detalje o životu Dalile Dragojević
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Otkako je ušla u Zadrugu, Dia Kostić napravila je opštu pometnju, a sada je nova zadrugarka iznela šokantne tvrdnje i ispričala da se Dalila Dragojević bavila prostitucijom, te da je seksualne usluge pružala za 20 evra.

- Čula neke stvari u Švajcarskoj, ali ne mogu da tvrdim nešto što nisam videla. Meni su rekli ljudi koji poznaju Dalilu i Aleks da imaju poruke koje su im pisale. Za Dalilu sam čula za koliko je novca išla, 20 franaka, to je 20 evra, u to vreme tada - rekla je Dia i šokirala cimere.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Je l' si normalna da te pitam? Iznosiš ozbiljne optužbe ovde - uskočila je Dalila.

- Lepo slušaj i nemoj da mi stavljaš nešto u usta! Ne znam što se nerviraš ako to nije tačno, to je bilo pre rijalitija.Ti si luda! Znam zašto se ti nerviraš Dalilče... Ja se tebi nisam obratila, ti si prišla meni - rekla je Dia.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Tebi je ovo smešno, ti si upala ovde i zanimljivo ti je da praviš zvrčke. Možda je tebi normalno da te nazivaju prostitutkom koja radi za 20 franaka, meni nije! Ne želim da vidim osobe takve kao što si ti - vikala je Dragojevićka.

- Ja ako ti se zakačim, neće ti biti dobro! Ti si jedna obična nula za mene, pokazala si to celom svetu, a ne meni - odbrusila joj je Kostićeva.

TI SI JUDA BROJ JEDAN Dalila doživela napad od bivših prijatelja, Matora, Mića i Anđela izneli šokantne detalje o Dragojevićki

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Pera

17.05.2022 10:38

Ma koliko ne podnosim Dalilu ali treba da je tuzi za nanosenje dusevne boli. ne moze svako kako mu padne na pamet da javno iznosi da je se prostituisala za 20eura.sta znaci to ,ja sam cula. mora da postoje dokazi. ne mozes pljuvati bez dokaza.