ISPLIVALA ISTINA Dejan razotkrio odnos Sandre i Anđela, uneo nemir u čuvenu prijateljsku ekipu
Printscreen

Tokom dnevne emisije Pitanja gledalaca, Mensur Ajdarpašić je dobio reč, kako bi dao svoj sud o prijateljstvu i mogućnosti ljubavnog odnosa Sandre Rešić i Anđela Rankovića.

Printscreen

 

- Dalila je samo skretanje od priče sa Anđelom i Sandrom. Ja odlično vidim Rešićkino ponašanje kada je on u blizini ili kada razgovara sa nekom devojkom. On je takav, on je kao lagan i ni sa kim neće biti u vezi, ali će prema svakoj imati isti pristup. Verujem da daje lažnu nadu, jer sam i sam to primetio... Jednom prilikom sam čak hteo i da nekome skrenem pažnju, ali sam odlučio da je najbolje da ćutim. Ako su oni samo prijatelji i ako je to njihovo redovno stanje, nema potrebe da pričaju o tome da će biti ili neće drugari... Oni samo pokušavaju da se vrate na put drugarstva, a zapravo tu ima emocija, ali je svakako misle da to nije dobro rešenje. Sandra mu nije strategija, ne mislim to... - govorio je Mensur.

Printscreen

 

- Postoje ljudi koji ne govore mnogo o stvarima koje rade - dobacio je Ranković.

- Ubeđen sam da tu ima emocija, čak se komentariše i da se češkaju - nastavio je Mensur.

- A šta je Dalila u toj priči? - pitala je voditeljka.

- Mislim da se ona naložila na celu priču i da se naložila, biće tu nešto. Jedini problem je što je ona tek sada postala svesna šta se dešava između Anđela i Sandre - govorio je Ajdarpašić.

- Ovo su opipljive teme. Ovo što je rekao Mensur, za odnos moj i Sandrin, sve je to kontra. Naše prijateljstvo je sasvim suprotno bilo, nikada nije bilo zagrljaja, češkanja i tog bliskog kontakta. Mene su ovde svi osudili - govorio je Dejan.

Printscreen

 

- U pravu je Dejan. Sandra je malo pre, da bi se izvadila iz go*ana, rekla još mnogo goru stvar. Uvalila je sebe u još gora go*na, da bi pokušala da se opere od Anđela. Ne može da se poredi odnos sa Dejanom i Anđelom, nikada nisi imala istu reakciju za njih dvoje, to su nebuloze! Sa Anđelom je ovo emotivni odnos i to je svima jasno! - vikao je Marko.

- Ja smatram kontra od Marka. Mislim da neće da stupe u odnos jer se tu svi druže. Anđelo i Sandra kada bi bili zajedno, mnoge stvari bi se tu saznale i svašta bi isplivalo. Potegle bi se teme još iz prethodne sezone, to je za njih veliki problem. Njihova veza bi odvojila Sandru od tebe - dodao je Dragojević.

Printscreen

 

- Oduvek sam tvrdio da je Sandra Rešić loš glumac! - ubacio se Ajdarpašić.

- Nas dvoje smo kroz naš odnos razvili ideju kako je najbolje da nam prođe vreme, te smo sebi dodeli uloge - rekao je Anđelo.

- Naravno da imam svoje mišljenje, ali se neću mnogo izjašnjavati. Meni je glupo da sve ovo komentarišem jer pričam i sa jednim i sa drugim - dodala je Matora.

Printscreen

 

NISMO PRIJATELJI, MI SMO KOLEGE Anđelo progovorio o emocijama prema Sandri, Miljana otkrila da Dalili smeta njihovo druženje

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading