DEJAN LJUBOMORAN? Dragojević ogorčen zbog zbližavanja Đedovića i Dalile, odmah se požalio Lepom Mići
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević došao je do paba "Prijatelji" kako bi podelio sa Lepim Mićom kako je primetio da su se Marko Đedović i Dalila Dragojević zbližili.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja kažem Aleksandri kako spajam neprijatelje. Do pre nedelju dana hteo je da je diskvalifikuje, a sada sedi sa njom i sastanči (Đedović i Dalila). Naglo! Pa gde ste proteklih dvadeset dana? On se uključuje u raspravu sa Franom, kao da je on beba - rekao je Dejan.

- Idi Mikija budi - rekao je Mića.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Pa da. Nego oni dođu i indirektno meni za Aleksandru, kao ona je glasna. Najbolje da umrem ovde u rijalitiju. Batko moj, bio si izbačen, pa je ovaj išao kao pokusni kunić u krug - rekao je Dejan.

- Ovde kad ide Filip Car u krug, oni ćute - rekao je Mića.

- Meni kao za Aleksandru, pa mi govori da će da budi Dalilu. ma ne intresuje me...Onda će meni da kaže da sam ja loš prema porodici, pa baš taj kog braniš je bio loš prema porodici. Da je to moja i Franova rasprava bila, to je to, nego se on uključuje... Drže se! - rekao je Dejan.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Sad je malo Sandra u "nokdaunu", Anđela se pridružila - rekao je Mića.

- Niko neće da spominje između Anđele i Anđela ili Frana i Anđele, jer on lako obrlati. Kad hoće da nas posvađa, on prebaci kao da vidim sa Aleksandrom - rekao je Dejan.

ŠOK POTEZ DEJANA DRAGOJEVIĆA Dalila izašla ispred Bele kuće, on odmah iskoristio priliku da joj se približi

Komentari (1)

Loading