ŠOKANTNO Đedović popljuvao zadrugare, a onda otkrio šta sve Aleks priča iza leđa Dejanu
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku intervjua kod voditelja Darka Tanasijević, naredni gost, bio je Marko Đedović, koji je izneo da su Jovana Tomić Matora i MC Aleks u vezi. Takođe, izneo je da Aleksandra Nikolić ne može da podnese Dejana Dragojevića i da misli da je monstrum i da se pomirila sa njim iz sažaljenja.  

Vreme je da rasčivijamo sve teme. Kako si Marko? - upitao je Darko.

- Dobro sam, malo sam umorno - odgovara Đedović.

Šta se desilo sa Sandrom Rešić? - upitao je Darko.

- Malo je umorna od cele priče, malo je poremetilo ovo sa Anđelo. Milsim da se se zaljubiška i ona i Anđelo. Tu joj remeti ono: Ja sam jaka. Juče sam je i ja malo napušio oko ključa. Ona misli da su svi dobri ali nisu dobri, da su dobri ne bi bilo tako. Malo su je umorile MC Aleks i Marora. Svi znamo da su njih dve zajedno. Svima je jeasno da su u vezi ali neće da se ljube zvog njenih konzervativnijih roditelja. Davno je meni sve bilo jasno - govori Đedović.

ŠOKANTNO Đedović popljuvao zadrugare, a onda otkrio šta sve Aleks priča iza leđa Dejanu

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Kako komentarišeš sukob Dejana i Aleks? - upitao je Darko.

- To je bio iskren raskid. Aleksandra je rekla ono što misli o Dejanu. Aleksandra misli da je on loš čovek, ali je dobar prema njoj. Zaljubila se i pre nego što je to skontala. Ona je njemu jako zamerila što je Anđeli spomenuo brata. Meni je rekla da je on monstrum, i da joj je katastrofa i da joj je to užas. Zamerila mu je Rešićku i odnos sa mnom. Aleks je na osnovu mnogih situacija , ona je frapirana i šokirana svime time. Onda, što se ponaša onako za jelo prema njoj. Da li su njega pripremali za rat u Šepku, ja ne znam. U raspravama, nema razvoj rasprave, nego se ona plaši. Rekla mi je da je stegne ispod jorgana. Ona kaže da se plaši od njega. A onda posle kaže da joj je žao i da hoće da se pomiri. Svi oni imaju rijaliti momenat. Sada očkujete da ga Lepi Mića napadne. Aleks je meni rekla da je njega žao, ona se uplašila da ne bude najgora u narodu. Ja sam joj rekao da se ne miri zbog Lepog Miće, nego zbog sebe. Biće opet neko primirje, pa će opet da bude isto - rekao je Đedović.

Dalila, Car? - dodao je Darko.

- Car je sada pušten sa lanca. Dalila i Filip kao da su svesni da su loši jedno po drugo u tim nekim situacijama - govorio je Đedović.

ŠOKANTNO Đedović popljuvao zadrugare, a onda otkrio šta sve Aleks priča iza leđa Dejanu

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Mensur je dobio potvrdi da se skloni od Milice?

- Ja sam rekao da ni ti ljudi nisu normalni, nije mi logično da toliko pritiskaju. On je tražio Rešićki da se malo više druži sa Milicom. Nadam se da je to privi korak ka udaljavanju - rekao je Đedović.

POSLEDNJA ŠANSA ZA NJIHOVU LJUBAV Dejan progovorio o turbulencijama sa Aleks, pa prizano da mu je krivo zbog svega

 BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading