NEMAM POTREBU DA KRIJEM Dalila se okomila na Anđelovu podelu budžeta, iznela šta misli o njemu
Printscreen

Sledeći koji je dobio reč na kraju podele budžeta, bio je Marko Đedović:

- Ne vidim previlikih odstupanja. Ja nisam neko ko je skpert za podelu budžeta. Ako su tada pohvaili budžet, mislim da će i sada. Po meni je to bilo zanimljivije nego da si ponavljao sve od prošle nedelje - govori Đedović.

Printscreen

 

- Ako je dinamika u pitanju, onda se to radi fejk. Ja sam samo rekao da postoji osoba koja nije rekla da je dobra podela. Znači, oni samo loše vide - rekao je Miki.

Printscreen

 

- Niti se slažem sa ovim što je Stefan rekao. Da li je ponta da se ja raspravljam sa nekim, ja ne znam. Ja nisam neko ko je komentarisao ovde budžet koji dobije. Anđelo je mene komentarisao dva puta, nisam se pobunila. Sada, kada imam sa njim normalnu komunikciju, gde mi je deslio savete. Pričali smo o mom i njegovom životu. Ja sam rekla, ako ikada bude postojalo nešto, ja nemam potrebe to da krijem. Kao što je Đedović rekao, zašto bi ja bila odana kada nisam u ljubavnom odnosu. Ja sam tansparenta i boli me uvo. Ja se ne nadam ničemu ovde. Ne bežim od toga da može nešto da se desi. Ja mislim da si morao da iznseš sve o meni - rekla je Dalila.

Printscreen

 

- Svakome si rekao i dobro i loše. Tebe nije zanimalo, smarala te je moja podela budžeta. Nisi želela da slušaš ono što sam pričao. To što nisi sa njim tri nedelje, ne znači da ja ne mogu da komentarišem tvojih sedam meseci. Ti si bezobrazna - rekao je Anđelo.

Printscreen

 

IRMA POBESNELA Zadrugarka ogorčena na Anđelov postupak, pa mu sasula sve u lice: Ne dam da ti uspeva iskrena podmuklost

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading