POTUPUNO SAM SE RAZOČARAO Ša priznao koliko ga je poremetila svađa sa Martinom, pa otkrio šta sada misli o njoj
Printscreen

U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", koju vodi i uređuje Stefan Karić.

Naredni gosti bio je Nenad Aleksić Ša.

Printscreen

 

- Šta se izdešavalo? Zašto te stvari toliko izvedu iz takta? Videli smo juče situaciju sa Martinom, to te je baš poremetilo, čak si i suzu pustio iz besa - rekao je Stefan.

- Ne volim mlađe osobe, jer nemaju empatiu i dozu vaspitanja. Nemaju poštovanje prema godinama i osobi koja je iza sebe ostavila trag. Previše sebi daju za pravo, a ja kroz svaki rijaliti sam previše dobar prema svima i puštam ljude blizu sebe. Treba da budem nadobudniji i drčniji, više da poštujem sebe. To sinoć nijre ništa novo, pretvaraju se osobe da su dobre, a onda izađe druga stvar. To mene može da povredi, oponaša osobe iz prethodnih rijalitija. Idu svesno na to da te izbace iz takta, a ne kapiram poentu što to rade. Ja kad se uzgubim, sledeći dan nisam dobro, a te osobe su raspoložene, pevaju i đuskaju. Potpuno sam se razočarao. Kako sam je doživeo i zbog čega sam prekinuo bliži odnos, ali desila se "Zadrugovizija". Popričali smo, počeli smo da se zezamo i rekli smo da imaom drugarski odnos. Draga mi je, ali kad sma video da sve najgore govori o meni, zaključio sam da sam bio u pravu. Ja o njoj mislim sve najlepše - pričao je Ša.

Printscreen

 

- Potrudiću se da uradim zadatak .Danas sam nikakav i to me nervira. Volim scenu, volim da pokidam, pa se nadam se ću uspeti da pokidam - dodao je reper.

BOLJE DA BUDEM SA NEKIM KO ME PAZI I MAZI Miljana progovorila o iznenadnom povratku Bebici, pa priznala šta je presudilo da se skloni od Zole

Komentari (0)

Loading