JEZIVO Osman Karić otkrio šokantne detalje koji se tiču njegovog sina Stefana i ove zadrugarke
Printscreen

Kako se već mesecima pričalo o životnoj tragediji brata Anđele Đuričić, aktuelne učesnice Zadruge, odlučila je da javno progovori na ovu temu. Naime, to je prvi put uradila u radio emisiji Stefana Karića, radiju "Sprrrdnja" gde je do detalja opisala kako se to tačno dogodilo i kako se nosila sa bolnim gubitkom.

To je bila tema i sinoć u emisiji "Pitanja novinara", gde je svojim izlaganjem ostavila mnoge bez teksta i gde se svaka pora svih zadrugara naježila.

JEZIVO Osman Karić otkrio šokantne detalje koji se tiču njegovog sina Stefana i ove zadrugarke

Foto: Printscreen/instagram

 

Ovim povodom, oglasio se otac Stefana Karića, Osman Karić, koji je otkrio detaljnu analizu koju je uočio kada su datumi rođenja i poklapanja njene ispovesti kod Stefana u radiju u pitanju.

- Neverovatno ali istinito. Koincidencija ili viša sila. Anđelin pokojni brat, rođen je 16. marta, na isti datum kada je rođena Dijana Milojković, pokojna devojka Stefana Karića. Na dan 4.08. u 16h sahranjen je Anđelin brat, tačno u vreme i na datum kada je rođen Stefan Karić. Povrh svega, Anđela koja nikom do tada nije javno dala svoju ispovest, daje je baš Stefanu u radio emisiji. Pitam se da li u životu postoje slucajnosti ili se sve desava po nekom zapisu - otrkio je Osman. 

DRAGANA MITAR SE IZLANULA Bivša zadrugarka slučajno otkrila ko je dečko Maje Marinković

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mira

16.04.2022 04:28

Svakog normal of coveka interesuje, ko stoji iza gorile Filipa Cara iz produkcije, da se Nas covek kod njih Tako ponasa odavno bi bio diskalifikovan, prodajem pamet I svi cute Jel znaju skim imaju posla, da je TU Kristijan nebi se cuo, izvozimo normalne ljude,a uvozimo sljam I drzava ih skriva od. odkriminala,pa posle kukaju Kako nam je kriminal porastao, spram sveca I tropal, doziveli smo da budemo sljam u svetu, a trazimo POSTO Vanje! Katastrofa!