IZBOLA BI ME VILJUŠKOM Nenad Aleksić Ša doživeo pomračenje i sasuo salvu uvreda na račun ove zadrugarke, opšti haos uživo u emisiji
Printscreen

U toku je emisija "Gledanje snimaka" koju vodi voditelj Milan Milošević. U narednom klipu je prikazano kako Martina Petrović i Lepi Mića pričaju o Nenadu Aleksiću Ša.

Naime, Milan je reč dao Nenadu da objasni šta se to sve dešavalo.

Printscreen

 

Ona zaslužuje saldo uvreda. Ja nisam lik koji napušava svaku devojku. Imao sam odnos sa suprugom gde nikada nisam ništa ružno rekao ženi. Takve budalaštine, da ti mene praviš pre odnosa, ti mene gledaš kao kroz odnos sa Tarom. Ja joj želim sve najbolje. Verovali vi meni ili ne, ja sam čist što se tiče emocija prema Tari. Ja ne razmišljam, gde je, sa kim je i šta je. Muvali smo se ali smo dva različita sveta. Ja se ne bih smuvao sa njom, nego je meni fascinatno da bi ja nju nazivao ku*vom. Prvo, što se tiče inteligencije, ti dobro znaš koliko sam ja inteligentan nego se pravim glup. Brutalno sam inteligentan ali ne želim da se mešam u tuđe odnose. Treba da ti imponuje što sam ti dao šansu da se muvaš sa mnom. To što ne čitam knjige, boli me uvo. Ja sam prejednostavan čovek. Napravila si od mene degenerika pre nego što sam i stupio u odnos sa tobom - rekao je Ša.

- Ako ovako mišljenje ima o Nenadu, onda ne bi ni trebalo da se družiš sa njim. I dalje flertuje sa njim. Devojke koje dolaze kod tebe plasiraju tebi jednu priču i u kući rade drugu stavr. On je debil, opet isto radi sa klinkom. Za mene je Martina, svaki odnos, čak i odnos sa Lepim Mićom, one koriste Miću da bi igrali rijaliti - rekla je Matora.

Printscreen

 

Ja sam za tebe preinteligentan, ti nisi uhvatila Boga za mu*a, šta glumiš ti - govoorio je Ša.

- Ja znam vrlo dobro sve, neće mene niko da predstavlja kao najgoru - vikala je Martina.

Ja od nje očekujem da bi me izbola viljuškom, ona mene opisuje psihopatom, ova je bolesna, dobila je crveni karton - vikao je Ša.

Printscreen

 

Ja sam to i njemu rekla, on je neko koji ima druga interesovanja, mi sedimo zajedno u krevetu. Ja sam mislila da je on psihopata jer je imao takve poglede - rekla je Martina.

- Jesam li ja gluv, alo ribo šta si ti pričala. Najbolji muškarac sa kojim si mogla ovde da budeš je Nenad Aleksić Ša. Mene neće psihopate da nazivaju psihopatom - govorio je Ša

- Ja sam neko ko je prošao neke traume u životu, ja sam neko ko se plaši - dodala je Martina.

TUČA NENADA SA OBEZBEĐENJEM Miljanin dečko pravi haos na imanju, pojavio se snimak brutalnog sukoba

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading