SIGURNA JE DA JE JOŠ VOLI! Matora bez dlake na jeziku progovorila Mini i Mensuru, a zatim žestoko oplela po Dalili i Caru!
Printscreen

U toku emisije "Nominacije", ovonedeljni vođa Sanja Grujić je za "potrčke" postavila Minu Vrbaški i Filipa Cara. Voditelj Milan Milošević dao je reč Jovani Tomić Matoroj:

- Neko ko poznaje Minu van rijalitija, neko me smuvao i osvojio. Malo sam u konfuziji oko svih situacija. Apsolutno sam sigurna da će neke stvari da izađu na videlo. Nikada je nisam videla ovako emotivnu i pogubljenu, Mini je bitno samo šta Mesnsur misli, samo u njega gleda. Mislim da nema lošu nameru, to mogu da potvdim. Milsim da se ne vole, ali nisu ravnodušni. Mina ne plače, ja znam Minu bre, osetim je, ona se brori sama sa sobom. Uvek sve izađe na videlo. Bilo šta da uradiš pogrešno, prva ću da ti zamerim - rekla je Matora, a zatim dodala:

SIGURNA JE DA JE JOŠ VOLI! Matora bez dlake na jeziku progovorila Mini i Mensuru, a zatim žestoko oplela po Dalili i Caru!

Printscreen

 

Mina je sigurna da Mesnur oseća nešto prema njoj, zato plače i bori se sa nekim stavrima. Kao što i svaku nominaciju kažem, nisam neko ko će da koristi ovaj sto da ponavlja savete. Svaki put znam da mi kaže iz dobre namere, biram reči kada pričam sa Filipom. Nekada imam razumevanja prema njemu, nekada ne, zavisi kakav mi je dan. Mislim da meni tu nije mesto, meni je mesto samo da mojoj drugarici kažem ono što mislim. Moj i tvoj odnos je super. Kad god mi nešto treba, uvek je tu. Nekad se nalazimo u takvoj situaciji, kada kaže da mi guramo Dalilu njemu, meni to zasmeta. Ja bih bila loš prijatelj kada bih rekla: Bravo drugarice, vraćaj se njemu. Ja bih volela da imam drugaricu koja ima dečka koji je ne vređa i ne psuje. To što se neko vrati, to je bolest i ludilo, to je njena odluka. Kada vidim da je njoj loše, ja priđem kao prijatelj. Drago mi je što Filip ovde ima svoje prijatelje. Naravno da ću ostaviti Minu a poslaću Filipa u izolaciju - dodala je ona.

SVI SU OSTALI BEZ TEKSTA! Milica i Mina sasule jedna drugoj sve u lice, a onda je usledio šok, evo koga je Veselinovićeva nominovala!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading