ON JE MUZIČKA NAKAZA! Sanja Grujić ponizila Ša, reper joj uzvratio gnusnim uvredama!
Printscreen

Pošto je Nenad Aleksić Ša stalno prekidao emisiju "Gledanje snimaka" i svađao se sa Sanjom Grujić, voditeljka Ivana Šopić ga je upitala šta se dešava.

- Ova k*ravela, što ne zna da se obuče, došla i zbog naroda, plaši se odlaska, zna da se vraća svom poslu... Stanija sa Aliekspresa, neka nauči da se šminka, ušla da se j*be, pokušava na seljačku pamet nešto da postigne. Izvuklo ju je što je vođa ove nedelje. Švercuje spermu u tim prljavim ustima, pa mi moramo ovde da čistimo. Prodaje jeftine priče, rekla da sprdamo čoveka, Balaševića, jer smo prepravili pesmu - govorio je Ša

Printscreen

 

- Samo sam rekla da nije lepo da prave ruglo od njegove pesme i onda je usledio niz uvreda - ustala je Sanja.

-Tara je trebalo da je satrese kao prut. Glumi prijatelje svima, vapi za k*rcem, a niko neće da je j*be. Navikla je da joj se prska po faci, iskrivili joj facu. Sad će svaki dan da dobija uvrede. K*rčina je živa, ujede nekoga da bi opstala u rijalitiju - govorio je reper.

Printscreen

 

- On je muzička nakaza, koji pokušava da napravi sprdnju od mene, kao što je od pesme. Šarov, av, av - dobacila je Grujićeva, pa pomenu Ša da muva devojke mnogo mlađe od sebe, zbog čega je ustala Martina:

- Nemaš pravo nikome da opsuješ majku, on je ovako reagovao jer si mu opsovala majku! nemoj ja da progovorim! - rekla je Martina.

Printscreen

 

- Evo, platiću drugarima da je j*bu - dodao je Ša Sanji.

- Ja ću ovo shvatiti kao pretnju! Martina, valjaj se malo po podu, dugo nisi. Fanovi, pošaljite mi povodac da prošetam ovog malog - dodala je Grujićeva.

SUROV JE I PONIŽAVA SLABIJE OD SEBE! Aleksandra izrevoltirana osula paljbu po Dejanu, on izgoreo od besa!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading