DISKVALIFIKOVANA VIKTORIJA MITROVIĆ! Zadrugarka pobegla, nije vraćena, otkriveno šta se dešavalo u produkciji! (VIDEO)
Printscreen

Viktorija Mitrović je sinoć tokom Dalilinog nervnog rastrojstva i bekstva iz Zadruge takođe prošla kroz razvaljenu ogradu i otišla, ali je, kako spekulišu zadrugari, mala verovatnoća da će je produkcija vratiti.

Naime, na snimku koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram čuju se pojedini zadrugari kako komentarišu da Viktorije još uvek nema i da im je čudno, budući da su se Bebica i Dalila već uveliko vratili na imanje.

Zadrugari su takođe komentarisali da se plaše njene diskvalifikacije i da svakog trenutka očekuju pismo Velikog sefa.

- Dalilu su vratili, čisto sumnjam da će i nju. Ko se nije vratio do sad, nema ni vraćanja. I bebica je otišao Šta oni očekuju u aprilu, da će da ih vraćaju... Hoće, kako ne... Nek ide ko hoće, niko ih ne zadržava - ispričala je Mina, a onda se pojavila Dalila vratima i otkrila šta je sa Viki.

- Vodili su je bili u hitnu. Budala, pošla za mnom - otkrila je Dragojevićka, a kompletan snimak pogledajte u okviru teksta.

Nama ostaje samo da ispratimo do kraja šta će se dešavati sa sudbinom Viktorije Mitrović nakon ovih dešavanja od sinoć.

RAZVALILA OGRADU I OTIŠLA U NEPOZNATOM PRAVCU! Isplivao snimak Dalilinog bekstva iz Zadruge, otišla i ona za njom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nena

08.04.2022 10:26

To je ta nepravda i dupli standardi.... Dalila je isto trebala da popije diskvalifikaciju jer je krenula prva i povukla za sobom ovu... Ovo je sramotno...

Nada

08.04.2022 10:38

Zna ona da Dalilla glumi i da produkcija apsolutno sve njoj tolerise,pa je bila dobra ideja da je sledi. Ono progeamirano glumatanje je postalo providno i dosadno. Koji je ovo cetvrtak da Dalila namjerno skrece paznju sa drugih ucesnika ,ali i desavanja i pisanja iz spoljnig svijeta,jer zna dobro sto se desava. Nju niko ne pita o svemu sto se pise napolju . Igra glasi" Babo ,ne sjekiraj se,sve je ovo igra mala ,ali sam se dobro iseksala ,ali vratice se tebi mala(i Dejan) puna para