MARIJANI SAMO TREBA PRIČA! Brat Marka Osmakčića izneo svoj stav o Viktoriji, pa pomenuo Staniju: Pisala mi je čim je izašla!
Printscreen

U novom izdanju emisije Pitam za druga na RED televiziji, domaćini Sanja Stanković i Stefan Milošević Panda, porazgovarali su sa bratom Marka Osmakčića o Viktoriji Mitrović i devojci koju ni dan danas nije prežalio i često je spominje a to je Stanija Dobrojević.

Mario Osmakčić, tom prilikom je otkrio svoje mišljenje o odabirima svog rođenog brata čije učešće nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

MARIJANI SAMO TREBA PRIČA! Brat Marka Osmakčića izneo svoj stav o Viktoriji, pa pomenuo Staniju: Pisala mi je čim je izašla!

Printscreen

 

- Stanija mi je pisala kada je izašla oko stvari koje treba da mu se pošalju, nismo se čuli nekom drugom prikom. Na Instagramu se nismo zapratili, nema ni razloga. Ne bih ulazio u to 'šta bi bilo, kad bi bilo', devojka ima dečka, ali verujem da bi svakako ona bila bolji izbor za njega. Što se tiče Marijane, više razloga tu ima zašto se stalno vraća njoj. Ne može biti sam i želi da bude u nečijem društvu. Ona nema neku priču i misli verovatno da joj se bliži izlazak, pa se kači za njega. Od kad je prekinuo sa Viki, dosta se unormalio - rekao je Mario.

JANJUŠ SE VRAĆA U ZADRUGU I TO SA POJAČENJEM?! Zadrugar izbacio prepisku o ulasku na imanje, evo koji su uslovi!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading