PRVO OGLAŠAVANJE NAKON DISKVALIFIKACIJE! Janjuš otvorio dušu i otkrio prave razloge bekstva iz Zadruge, a njih je žestoko potkačio! (FOTO)
Printscreen

Janjuš se sada po prvi put nakon bekstva iz rijalitija oglasio na društvenoj mreži Instagram.

Naime, sada već bivši zadrugar otvorio je dušu i otkrio šta se sve dešavalo, a dotakao se i porodice i fanova.

PRVO OGLAŠAVANJE NAKON DISKVALIFIKACIJE! Janjuš otvorio dušu i otkrio prave razloge bekstva iz Zadruge, a njih je žestoko potkačio! (FOTO)

Printscreen

 

- Hvala svima koji ste bili uz mene svih ovih sedam meseci, hvala mojoj podršci, mojim krajicama, mojim boginjama, mojim prijateljima i porodici što su ovoliko dugo morali da budu bez mene. Dao sam sve od sebe, iskreno, ali nisam više mogao da se pronađem u ljudima koji se nalaze tamo, čast izuzecima, a malo ih je. Što se tiče mog izlaska, moram obavestitit javnost da, kako ono kažu, nije zlato sve što sija, e baš tamo ne sija ništa kako bi možda trebalo da sija. Šta je tu je, život ide dalje, i kako kaže Lukas: "Hiljadu puta sam ustao i pao", a isto tako svoje učešće ove godine ne bih menjao ni za milion, a ni za pobedu jednog od divnih učesnika koji će pobediti ove godine. Još jednom, hvala vam svima - dodao je Janjuš.

Podsetimo, Mina Vrbaški je juče obavestila zadrugare da je Marko Janjušević Janjuš diskvalifikovan iz "Zadruge", te da će produkcija protiv njega podneti tužbu. Janjuš je šrafcigerom i čekićem pokušavao da razbije ogradu i sve vreme udarao ne bi li mu neko otvorio vrata i pustio ga sa velelepnog imanja, a u svemu tome mu je pomagao Filip Car. On je u jednom momentu uspeo da razvali ogradu i pobegne.

MILJANA BOLESNO VOLI LAZARA! Zolina majka komentariše ljubavnu dramu sa kojom se njen sin suočava!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading