OVAJ POTEZ GA JE NATERAO NA DISKVALIFIKACIJU! Otkriveni pravi razlozi Janjuševog bekstva iz Zadruge, spominje se poziv i njegova ćerka! (VIDEO)
Printscreen

Pravi razlog Janjušević bekstva još uvek nije zvanično poznat, a zadrugari su u Beloj kući spekulisali zašto je napustio imanje.

Naime, sada se pojavio i video snimak razgovora pojedinih zadrugara, a među njima je i Filip Car koji je i sam učestvovao u Janjuševom bekstvu.

- Juče kad sam išao na izbore, neka žena mi je tutnula telefon, čuo sam se sa malom, to se saznalo... Znam ja šta će meni biti - citirao je Filip Car Janjuša, a pod malom je mislio na njegovu ćerku Krunu i dodao:

- Pa svako bi se čuo da dođe u priliku - dodao je on, a Marko Đedović ga je demantovao:

- Ne bi se svako čuo. Milion puta sam bio u prilici i nisam to radio. Nikada - bio je izričit Đedović.

- Meni da se pruži prilika, ja bih iskoristio - dodao je Car i govorio o kaznama koje bi Janjuš dobio da je priznao, a sve poslušajte u snimku iznad.

 

Ono što se može zaključiti iz priloženog video snimak je to da je Janjuš izašao da obavi svoju građansku dužnost i tom prilikom je verovatno krišom pozvao ćerku Krunu, a to je primetilo obezbeđenje.

Podsetimo, veliki šef je zadrugarima poslao hitno pismo, gde je obavestio ukućanje da je Marko Janjušević Janjuš diskvalifikovan.

- Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Janjuš svojevoljno napustio rijaliti i da je diskvalifikovan, televizija Pink će ga po njegovom ugovoru tužiti 50 hiljada evra - pisalo je u pismu.

POJAVIO SE SNIMAK JANJUŠEVOG BEKSTVA IZ RIJALITIJA! Zadrugar polomio ogradu, otkriveno i ko mu je pomogao!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Meli

04.04.2022 13:38

Đedović ljiga 🤯 On ne bi iskoristio !? Njemu nije ni potrebno , on se javlja iz produkcije , svakodnevno dobija informacije i sve zna , fuuuj !

Ljiljana

04.04.2022 16:54

Đedović je neviđeno loša osoba. On kao nebi iskoristio priliku. Nema on ni kučeta ni mačeta, a kamoli dete. Roditelje i sestru čuje svaki dan iz produkcije. Devijku nema, dečko mu je pored njega u zadruzi. Frana su zbog njega i vratili. VRATITE JANJUŠA.