MILJANA BOLESNO VOLI LAZARA! Zolina majka komentariše ljubavnu dramu sa kojom se njen sin suočava!
Foto: Printscreen

Majka aktuelnog zadrugara, di-džeja iz Dervente Lazara Čolića Zole, Bosiljka oglasila se za Rijaliti plus i u iskrenom razgovoru prokomentarisala životnu i ljubavnu dramu sa kojom se njen sin suočava u „beloj kući“ otkako se u nju ponovo uselila njegova bivša devojka Miljana Kulić. Majka Bosa dotakla se i Nenada Macanovića Bebice, kao i svoje nesuđene prije Marije Kulić.

- Pratim Zadrugu i u toku sam sa dešavanjima, gledam i klipove i ne znam više šta bih rekla - počinje Bosiljka, i osvrće se na dan kada je Miljana Zoli štiklom razbila glavu:

- Jako sam se potresla kada je Miljana Lazaru razbila glavu. I on i ja smo znali da je na svašta spremna, ali baš takav potez nisam očekivala. Diskvalifikovana je i jako sam se iznenadila što je ponovo ušla u rijaliti. Mislim da ni Lazar nije očekivao njen povratak i da nije mogao da poveruje da je ponovo u kući.

MILJANA BOLESNO VOLI LAZARA! Zolina majka komentariše ljubavnu dramu sa kojom se njen sin suočava!

Foto: Printscreen

 

 

Bosiljka navodi da nimalo nije iznenađena što je Nišlijka uprkos tome što je u rijaliti došla sa dečkom, njenom sinu odmah izjavila ljubav.

- Miljana voli Lazara, ali na jako bolestan i lud način, to vide i ptice na granama. Da je moj sin toliko loš i da joj je radio sve to što ona priča, pa niko ga takvog ne bi podneo, a ne ona. Meni je ona uvek bila posebna u odnosu na druge, nema sramote ni blama, kod nje što na umu to na drumu. On je nju zavoleo baš takvu, ali da se ne lažemo, ne pravi Miljana samo probleme sa Lazarom. Ona pravi haos i bez njega. Zna da bude i dobra, pratim ja, vidim da hoće da da, da podeli sa nekim hranu kada ima, ali cura ima ozbiljan zdravstveni problem i kod nje nema nade za bolje ponašanje i izlečenje.

Nesuđena Miljanina svekrva komentariše i sve napade koje je od nje doživela i objašnjava da joj u početku nije bilo svejedno, ali da je donela odluku da joj ne oprosti i da joj ne pruži drugu šansu.

- Pošto nisam iz javne priče, mnogo mi je smetalo u početku što je ružno pričala o meni i što je moj sin sa takvom ženom. Derventa je mali grad i ovde se sve zna. Bila je ona sa Lazarom kod mene, izvinjavala se i ja sam joj tada oprostila, ali posle one sahrane koju je pravila stvarno je preterala. To sprdanje je takođe jako, jako bolesno. Zvali su me tada ljudi iz Švajcarske, Kanade i Australije da čupam dete iz rijalitija.

Mama zadrugara navodi da ne može sinu da zabrani s kim će biti u vezi, ali poznajući ga, kaže da se on nje sada plaši i da su male šanse da se sa njom pomiri.

MILJANA BOLESNO VOLI LAZARA! Zolina majka komentariše ljubavnu dramu sa kojom se njen sin suočava!

Foto: Printscreen

 

- Što se mene tiče, ona je mene uvredila i ja sa njom više nikada ništa neću imati. Kada je Lazar u pitanju, mislim da se neće pomiriti jer se on boji da će ga ubiti. Ja kao majka samo znam da on sa njom nije bio iz interesa. Pokušao je i da joj pomogne, vodio ju je kod psihijatra, ali ona nije slušala doktore, bila je nemarna, nije pila terapiju, uzimala je lekove na svoju ruku. Ma znala sam ja odmah da od toga neće biti ništa - završila je mama Bosa razgovor za „Rijaliti plus“.

Miljana je patološki lažov

Bosiljka Čolić se prisetila dana kada je Miljana sa Zolom dolazila u Derventu i provodila dane u njihovoj kući, pa otkrila da Miljana mnogo laže.

- Dođe ona kod nas sa Lazarom i zovu je novinari, ona se javi, kaže da se sprema da sam njim izađe do grada, a da ću ja čuvati Željka, a Željko uopšte nije sa njom. Marija nikada nije dala da se dete prevede preko granice, nije imala poverenje u Miljanu. Ona ne može sama da vodi računa o detetu - kaže gospođa Čolić.

Bebica nije pri čistoj svesti

Bosiljka je prokomentarisala i ponašanje Nenada Macanovića Bebice, koji je sada aktuelni partner Miljane Kulić.

- U celoj ovoj priči ne razumem Bebicu. Nije on pri čistoj svesti ili ima neki interes. On njoj titra, ali ne razumem zašto... Neka gluma je tu sigurno u pitanju. On je došao nafilovan pričom Kulića i ponaša se kao da iz njega govori Marija - poentirala je Zolina majka.

MRAČNA PROŠLOST KULIĆA! Bivši dečko Miljanine sestre je okoreli kriminalac, čeka ga druga robija!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading