MENSUR KAŽNJEN ZBOG UNIŠTAVANJA LIČNIH STVARI! Produkcija hitno reagovala, voditelj saopštio loše vesti za zadrugara!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić kažnjen je zbog svog nasilničkog i bahatog ponašanja od strane produkcije. 

Nakon što je uradio ono što nije dozvoljeno i strogo se kažnja, produkcija je donela odluku da ovaj zadrugar bude kažnjen.

Naime, Milan Milošević je tokom sinoćne večeri saopštio Mensuru da je kažnjen zbog uništavanja ličnih stvari. 

Zadrugari nikako da shvate da neke stvari ne mogu proći nekažnjeno, te svaki put iznova prave iste greške. 

KAZNA OD 10.000 EVRA ZA ZADRUGARKU! Produkcija momentalno reagovala nakon iznošenja informacija iz spoljnog sveta, a tiču se Dalile Mujić!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ana

05.03.2022 13:39

Nakon što je Car gađao Mensura svojim naočarama one su već bile neupotrebljive ali ih Mensur nije smio dalje lomiti. Da li je Caar kažnjen što je gađao Mensura predmetom od stakla koji je mogao da nanese teške povrede oka,lica,glave... Ako je Mensur kažnjen za povredu vilice od Peleta, uništavanje ličnih stvari, 8 vreća Majine skupe garderobe koje je bacio u jezero sa obućom, nakitom i šminkom, ako je kažnjen za razbijanje inventara u hotelu i kući, ako je kažnjen za sve prekršaje spavanja i neprisustvovanja emisijama, onda Filip Car već debelo duguje Pink televiziji i trebao bi to odraditi na neki drugi način. Mensur je nezreli dečak i ima problem sa kontrolom besa i večito je opterećen nepravdom, a Car je nepopravljiva bitanga i psihički oštećena ličnost koja ne poštuje ni porodicu ni prijatelje a pun je kompleksa i zavisti.

Ljiljana

05.03.2022 15:24

Kad Milošević navodi produkciju na kaznu. SRAMOTA ZA PRODUKCIJU i zbog kazne, i zbog držanja monstruma Cara, ali i zbog najodvratnijeg ikada nazovi voditelja Milana Miloševića. Isfrustriran, pristrastan. Fuj.