KAZNA OD 10.000 EVRA ZA ZADRUGARKU! Produkcija momentalno reagovala nakon iznošenja informacija iz spoljnog sveta, a tiču se Dalile Mujić!
Printscreen

Dobro je poznato da je u Zadruzi iznošenje informacija iz spoljnog sveta, naročito neistinitih, strogo kažnjivo, a ovoga puta na udaru je bila učesnica Martina Mitrović.

Naime, na snimku koji se pojavio na mrežama čuje se Ivana Šopić koja jasno stavlja do znanja zadrugarki da je prekršila veoma strogo pravilo u rijalitiju i iznela nešto što nije trebalo i to o Dalili Dragojević, naglasivši pritom da je informacija lažna.

U nastavku snimka se može čuti da je u pitanju kazna od 10.000 evra što je i sama Martina izgovorila, kako se može čuti iz video zapisa.

 

- Našla je pogrešnu crkvu u kojoj će se moliti. Zakači se na mene i opstanak je zagarantovan. Ona je ušla sa nekim informacijama da ja nešto radim. Tako da eto, bavim se magijama. Ona je moj fan - rekla je Dalila.

- Ja se nisam bavila njom, ja se bavim Tiktokom, ona se pojavljuje non-stop tamo. Došla si ovde da ostaviš muža - rekla je Dalila.

- Ja se ne kajem za to što sam rekla - rekla je Martina.

Dalila je samo posmatrala dešavanja, a poznato je da netrpeljivost između Martine i Dalile raste iz dana u dan. Ono što je svima zapalo za oko je činjenica da je Martina nedavno izgovorila Dalilino ime i uplela i crnu magiju, a nama ostaje samo da nagađamo o čemu se tu radi.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se zadrugari kažnjavaju zbog iznošenja informacija iz spoljnog sveta, a ovo je jedna od većih kazni koja se do sada desila zbog kršenja ovog veoma važnog pravila.

DRAGOJEVIĆ PONOVO ŠOKIRA! Dejan stao na Filipovu stranu i pružio mu podršku nakon svega, izgovorio nešto što je čak i voditelja ostavilo bez teksta!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Cile

05.03.2022 11:43

Informacija nije lažna ona i njena majka su vračare

mina

05.03.2022 12:44

BRAVO MARTINA SVI SU UY TEBE SAMO PRICAJ STTA SI VIDELA

Snezanap

05.03.2022 14:31

A GDE JE KAZNA ZA DALILU PRODUKCIJO?????Koje bahabjenje,lom stakala nijednom niste ovu odvratna personu kaznili!!!!!