ŠUTNUO SI ME PO DRUGI PUT! Skandalozna Dalilina izjava šokirala sve, okrivila Dejana za sve, a onda je usledio hladan tuš!
Printscreen

Dalila Dragojević sedela je u pušionici, a onda je ušao i Dejan Dragojević koji je samo pomerio stolicu i okrenuo joj leđa. 

Naime, ona je počela da mu se obraća, ali ju je on maksimalno iskulirao.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Okreni mi leđa i ti kad su i svi, što da ne? Bitno je da i dalje imaš osmeh kad ti se obratim, to je najbitnije od svega. To što si me šutnuo bez razloga drugi put, to je već tvoj problem i što si radio sve namerno da izazoveš u meni, ono što znaš da ne volim, pa si dobijao štipanje. Potrčao si da se požališ kako te ja štipam... Bitno je da si srećan dok si na drugim krevetima, to je najbitnije - pričala je ona.

Dalila je ranije u izolaciji sa izbačenom Nevenom Miličević i neprestano pričala o Dejanu.

- Neće mi nikad oprostiti... Još mu kažu celi svet je red tobom, čekaju te - pričala je Dalila.

Printscreen

 

- Desi se ljudima sa 30 godina braka, to je neopisivo kad se desi - dodala je Nevena.

- On meni da je to uradio, ja bih njemu sigurno oprostila, sad kad dođe, do zaključka. Ja ne vidim sebe bez njega. Nadala sam se uvek da je on mirna luka, a sad kad sam dobila odbijanje tek sad sam lupila glavom o zid i postala svesna šta sam uradila...Da sam bar odbacila srce, za šta je ovo bilo dobro? Zašto ja? - nastavila je Dragojevićka. - Ja sam ti rekla da probaš da prođeš što bezbolnije - savetovala je Nevena.

- Koji je najbolji način da se sačuvam? - pitala je Dalila.

- Ugrizi se ponekad za jezik, tu Filip ima pravo - rekla je Nevena.

JEDVA JE ČEKALA DA IZAĐE I PROGOVORI O SVEMU! Izbačena zadrugarka razvezala jezik o Dalili i otkrila skandalozne detalje njihovog razgovora!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Душка

24.01.2022 10:10

Глумица!Заиграла си се ,мислиш да је Дејан будала,свако има свој праг толеранције,ти си свој одавно прешла и иди куд си кренула!!!

Gabrijela

15.02.2022 13:14

Fikret je zaista ulična džukela kojoj ni povodac ne može pomoći. On i Dudlara su u vezi samo zbog para i beneficija, ali je problem što Fikret na može da funkcioniše u toj vezi bez Dejana, oseća se nebitnim u odnosu 1:1 . O Dudlari kao najvećem zlu nemam komentar.