ŽELIM MU SVU SREĆU Dalila se kroz suze i emotivnim rečima oprostila od Dejana, Dragojević ostao imun na njen govor
Foto: Youtube/Printscreen

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između bivšeg ljubavnog para Dalile Dragojević i Filipa Cara. Zadrugari su odlučil da Dalila ide ode u izolaciju i u duel gde će se boriti za opstanak.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Neka moja trauma i sve ono što mi se desilo, doživela sam to lično. Stiže me sve sada, plašim se samoće, udjem u dubiozu i to su ti neki momenti gde sebe uvučem u neku depresiju. Mislim da neću funkcionisati sa njim. Drugačije je kada odeš na put bez povratka i kada imaš neku osobu ovde. Mislila sam da ću drugačije da završim ove nominacije, ali eto došlo je do toga da sama sebe gledam u ogledalo.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Shvatila sam šta se desilo, žao mi je ali to ne mogu da ispravim. Jutros sam ga probudili i rekla da mi je žao, mi najbolje poznajemo naš život. Ljudi ovde pričaju ali ne mogu znati sve. Ništa se više ne može pregurati, on je krenuo novim putem i vidim ja to. Želim mu sreću ali dobro. Kada izađem napolju uvek bude ta samoća, ja nema ni brata ni sestru. Zahvaliću se Sanji za ovo večeras, meni su nominacije uvek bile bitne, ja čujem sve ko šta kaže.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Niko me ne može kupiti. Prestaću da povređujem sebe više, teško mi je. Ne znam koliko će me čekati još lepih stvari. Znam ja sebe. U jako velikoj sam crnini, izgubila sam ono što je vredelo i što se uvek bio uz mene. Ja sam njega povređivala, znam to, posvetiću se sebe koliko, mogu najviše želim da odem kući ali to nije rešenje - pričala je Dalila kroz suze!

REPRIZA DIVLJANJA I HAOSA IZ ZADRUGE 4! Tara demolirala imanje, izneli je u besvesnom stanju nakon napada histerije!

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Marko

22.01.2022 13:55

LAZE .KO KUJA .IMA I BRACU .SAMO JE NIKO NECE.ZENA ZLO .DEJANE SPASAO SI SE U ZADNJEM TRENUTKU .DRZI SE DEJANE .

jaca

22.01.2022 14:45

dalila prestani da jedes govna uvedite ponovo maju corbu i minu pa da bude opet na aparatima

Ahmed

22.01.2022 20:59

-Dalila je dno od žene, ime se sve bavila,užas. Huso ima petoro dece. najstariji sin se oglasio i izjavio a je Kuća u kojoj on sada živi, prodavnica i plac su njegovi. Oni se bave biznisom u Nemačkoj i imju privatn firme. Dalila manipuliše i izvrće stari čim zine. Bosanski momci je zovu "bataljoka". Pustil se u promet u 16 g. Varaa Dejana i u braku.Oglsio se čovekiz Tuzle i izneoa ima čak snimke svega, bio je par meseci u vezi sa njom, jer je stanovao u oznici tada.Mučni Dejan je u to veme zidao sa majstorima kuu.Onaje ološ..Kad je čuo da se Deki razvo od nje u Zarui. Izjavio je za medije, da je dobar madić ali ga sam Bog pogledao konačno.Bež Deki kliko te noge nose, ona je zlo.Ti si uškarac, ne dozvoli da te bije i psihički zostavlja nego je razbi. Ona je talog ženskog roda. Tvoja porodica t čeka raširenih ruku. Srbija je tvoja zemlja i kolevka. Sve ih od.ebi.